Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan védhetném meg a barátomat?
Van 1 bunkó, kegyetlen csaj az osztályba és a barátomat tökönrugta már párszor mert nem akar vele járni, de ő meg beégett előtte és most ezért szivatja... :|
És ez ilyen nagyobb darab csaj, elég erős és ha visszaszól neki a barátom a bunkóskodásaira meg amiket nekem is mond akk tökönrugja :(
Mit kéne tennem? Hiába mondom a barátomnak h hagyja békén, nem teszi, mert amikor nekem is beszól akk mindig viszaszól neki és ennek pedig a fenti a következménye... De én meg féltem :'(
De h lehetne szólni bárkinek is? ez elég cikis dolog...
elég égő is neki h így látom :(
énmeg nagyon féltem, meg gondolom fáj is neki eléggé :(
De nem akarok a háta mögött szólni, mert eléggé szégyelli..
v próbáljam meg meggyőzni?
igazából nemis szereti ha szóbahozom, mert akk olyan távolságtartó/félénk lesz előttem is..
pedig én támogatom mindenben
És ha kapna a pofájára? Lehet, hogy nagydarab és erős, de mégiscsak csajból van, nem,
Vagy úgy értetted, hogy nemzetiségi?
azzal hogy leírtad hogy nagy darab, már meg is van a pont ahol lehet támadni
én sosem bántottam lányt, de hidd el hogy ha gec*skednek lelki terrorral és azzal hogy naponta többször megalázod a mérete miatt sokkal jobban fájdalmat tudsz neki okozni..aztán ha már abbahagyja nem kell neki többször beszólni
pontozzatok le, g*ci vagyok stb stb
Nem az, de nagyon jó erőben van, fiúk jó részénél is erősebb :|
Nem tudjuk lecsillapítani sajnos, ha meg trükközünk még mi bánjuk meg mert csak erősebbet rúg legközelebb :(
Meg így azért többnyire békén hagy minket...
mmint a nem az-t a nemzetiségire írtam
de annyira nem nagy darab csak azért mégis, hát nemtom mennyire válna be , majd meglátjuk, mindenesetre köszi a tanácsokat.
majd még írhattok ha van vmi jó ötlet
Háááát nem szoktam segíteni az ilyen gyerekes helyzeteken.
De leírok egy példát, hogy megadjam a kezdő lökést.
(arra viszont fel kell készülni, hogy el tud durvulni az ilyen helyzetek bolygatása!!!)
Szóval:
Szerintem itt két lépésben kell mattot adni a királynőnek.
Első lépés; A pároddal kel beszélned, hogy ne üljön fel minden baromságnak.
A te szemedben sokkal nagyobb az iránta tanúsított elismerés ha meg tudja őrizni a hidegvérét.
Kettes lépés; Egy hasonló összeszólalkozás, feléd irányuló fenyegetés során lehet szembesíteni olyan lelki terrorral mint:
"látod ezért nem lesz neked soha normális kapcsolatod!"
vagy!
"Nekem legalább van aki törődik velem te dagadt ...!" (és itt az általad ismert szótárból lehet választani jelzőt.)
A lényeg, hogy elgondolkodjon azon, hogy ezzel viselkedéssel, csak szarabb helyzetbe hozza magát mások előtt. (tehát fontos a nyilvánosság, más Bartnék bevonását is javaslom a szájkaratéba)
Annak tudatában, hogy az ellened irányuló támadások a megalázottsággal lesznek egyenlőek, kénytelen lesz kerülni titeket.
ui: most kicsit mocsoknak érzem magam. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!