Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek ott lent szőrős nem szőrős vagy milyen?
Figyelt kérdés
Én is srác vagyok és itt az oldalon olvastam, hogy a legtöbb lány azt írta, hogy leborotválja.Persze vannak akik ellenzik, vannak akik mellettük állnak.De engem az érdekelne, hogy mi férfiak, hogy is állunk ezzel a témával.A többség milyen és miért?2009. jún. 24. 20:06
1/11 anonim válasza:
Olyan amilyennek kéri:ha szöröst akar akkor nem borotválom,ha csupaszt akkor borotválom.
2/11 anonim válasza:
Sztem jobb ha nem szőrős ott nektek sem fiuknak :)
De ez is olyan mint a csajoknál valamelyik pasi azt szereti ha szőrős vmelyik meg h csupasz.Csajtól-egyéntől függ.Meg h te h érzed jól.
3/11 anonim válasza:
Nem muszály h teljesen csupasz legyen, de mindenképpen ápolt legyél, és ne hanyagold el azt a részt sem!!!
4/11 anonim válasza:
szerintem maradhat szőrősen, fiúknál nem gáz. legfeljebb az ember méretre vágja a hosszát, hogy azért mégse lehessen fonni, amúgy csináld úgy, ahogy a párod igényli, és ahogy neked jólesik
5/11 anonim válasza:
nekem kellemesebb ha nem szőrös
de ha a bnöm azt akarná valamennyit engednék belőle,h neki is teccen
6/11 anonim válasza:
Nekem csupasz,én rendszeresen borotválom.
A barátnőmnek is így tetszik és nekem is.
7/11 anonim válasza:
Nekem is csupasz és a barátnőmnek is tetszik
8/11 anonim válasza:
Nekem méretre van vágva, és a barátnőm se, én se szeretném csupaszon.
9/11 anonim válasza:
Nekem tök csupasz,és azt veszem észre hogy a csajok 90%-át ez nagyon lázba hozza.Akkor szivessebben nyalogatják körbe-körbe,és a zacsit is ha csupasz.22F
10/11 anonim válasza:
Ha szereted a párodat, akkor SZŐRÖSTŰL-bőröstűl szereted:))
Más egy ideiglenes partnerrel, vagy szepartnerrel, vagy valami rövid azért-hogy-legyen kapcsolatnál.
Nem értem minek kéne borotválni, mióta undorító az, ha egy férfi férfias? (Komolyan egyes férfiak nőiesebbek, mint a legtöbb nő.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!