Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csupasz / kicsit szőrős / teljesen szőrős mellkas?!
Melyik tetszik jobban? Esetleg képet is linkelnél?
Elég ciki, de csak most kezdtem el a két mellizmom között szőrösödni (nem csak egy két erősebb szőrszál), pedig már 20 felett vagyok. Sajnos vékonyabb, szálkás testem van, így nem tudom, hogy egyáltalán 'oda való' szőr. :D
Ehhez hasonló alakhoz: [link]
Páromnak is kb. ilyesmi testalkata van és ő szőrös. Nem nagyon, csak amennyire kell (igaz, ha azt vesszük, az átlagnál szőrösebb). Én imádom, szerintem egy férfinek legyen némi szőr a mellkasán. :)
21L
aki szerint ez visszataszító, na azoknak ajánlom a 14 év alatti fiúk társaságát. meg a b.zikét.
komolyan, lassan már ciki lesz férfinak lenni. 10 év oszt oda jutunk hogy a f.szunkat is le kell vágassuk, mert pár gyökér kitalálta, hogy az milyen "gusztustalan".
Szerintem pedig kell egy kis szőr. Nekem kifejezetten vonzó, ah egy pasi mellkasa és a hasa (a köldök alatti részen) szőrös. Persze egészséges mértékben.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!