Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez, ha ezt tesszük a sráccal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez, ha ezt tesszük a sráccal?

Figyelt kérdés

Van egy férfi ismerősöm. Kb 1 éve ismerem. Eleinte naponta hívott ezzel-azzal kapcsolatban. Rászoktunk, hogy keressük egymást.

Mára én visszavettem. Soha nem hívom, nem írok neki sms-t. Csak látni akarom, ő így is felhív-e?

És felhív. Nem naponta, de havonta 1-3 alkalommal hív.

Miért nem unja, nem érzi, hogy a kommunikáció egy irányú?

2012. máj. 8. 16:13
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

18:28-as!

Nem vagyok rideg vele. Egy éve csinálja ezt velem. Egyszer kértem, hogy hagyjon. Majd nem tette. Bevallottam, hogy fontos nekem, erre sem reagált intenzíven. De még mindig jelen van az életemben.

Nem értem, hogy miért érdekli mi van velem? Direkt nem hívom, nem írok neki. Ha felhív felveszem, de ennyi.

2012. máj. 8. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!