Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez, ha ezt tesszük a sráccal?
Van egy férfi ismerősöm. Kb 1 éve ismerem. Eleinte naponta hívott ezzel-azzal kapcsolatban. Rászoktunk, hogy keressük egymást.
Mára én visszavettem. Soha nem hívom, nem írok neki sms-t. Csak látni akarom, ő így is felhív-e?
És felhív. Nem naponta, de havonta 1-3 alkalommal hív.
Miért nem unja, nem érzi, hogy a kommunikáció egy irányú?
Igazából majd megőrülök érte. Én azt hittem azért keres annyit, mert közeledni akar, de nem lépett semmit 1 év alatt, szóval gondoltam jobb, ha tartom magam és távol maradok tőle.
De vajon miért hív fel még mindig, hogy hogy vagyok meg ilyenek?
Tartalék? Milyen értelemben, hogy érted ezt?
Nem történt köztünk semmi.
Úgy értitek, hogy biztos van valakije, és ha vége lenne esetleg, engem nézett ki következőnek?
Vagy hogy értitek? Bár 31 évesen nem tudom elhinni, hogy nincs senkije. Nem házas azt tudom, a szüleinél él.
bakker mennyire gonoszak vagytok
az eszedbe nem jut kedves kérdező hogy a barátjának tart????? kicsit el vagy szállva magadtól, azért mert egy pasi beszél hozzád még nem biztos hogy szerelmes beléd...
Mielőtt támadnál utolsó előtti kommentelő, olvass vissza!
Leírtam, hogy azért nem keresem már, mert én léptem az ő közeledésére, de nem tett semmit. Folytatta tovább, én ezt elégeltem meg, és azt mondtam, soha többé nem keresem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!