Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez, ha ezt tesszük a sráccal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez, ha ezt tesszük a sráccal?

Figyelt kérdés

Van egy férfi ismerősöm. Kb 1 éve ismerem. Eleinte naponta hívott ezzel-azzal kapcsolatban. Rászoktunk, hogy keressük egymást.

Mára én visszavettem. Soha nem hívom, nem írok neki sms-t. Csak látni akarom, ő így is felhív-e?

És felhív. Nem naponta, de havonta 1-3 alkalommal hív.

Miért nem unja, nem érzi, hogy a kommunikáció egy irányú?

2012. máj. 8. 16:13
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Igazából majd megőrülök érte. Én azt hittem azért keres annyit, mert közeledni akar, de nem lépett semmit 1 év alatt, szóval gondoltam jobb, ha tartom magam és távol maradok tőle.

De vajon miért hív fel még mindig, hogy hogy vagyok meg ilyenek?

2012. máj. 8. 16:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Bocsi hogy ezt mondom, de lehet, hogy te vagy a tartalék...
2012. máj. 8. 16:19
 3/11 A kérdező kommentje:

Tartalék? Milyen értelemben, hogy érted ezt?

Nem történt köztünk semmi.

2012. máj. 8. 16:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is ugyan így szoktam tartalékolni. 23/F
2012. máj. 8. 16:29
 5/11 A kérdező kommentje:
Hogy értitek azt, hogy tartalékolni?
2012. máj. 8. 16:33
 6/11 A kérdező kommentje:

Úgy értitek, hogy biztos van valakije, és ha vége lenne esetleg, engem nézett ki következőnek?

Vagy hogy értitek? Bár 31 évesen nem tudom elhinni, hogy nincs senkije. Nem házas azt tudom, a szüleinél él.

2012. máj. 8. 16:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha már nem lesz a ló,akk jöhet a szamár alapon.Bár ha még 31 évesen a szüleivel él akk lehet h csak szimplán bátortalan.De nem ismerem,szal nincs jogom ilyen kijelentéseket tenni.
2012. máj. 8. 16:46
 8/11 anonim ***** válasza:

bakker mennyire gonoszak vagytok

az eszedbe nem jut kedves kérdező hogy a barátjának tart????? kicsit el vagy szállva magadtól, azért mert egy pasi beszél hozzád még nem biztos hogy szerelmes beléd...

2012. máj. 8. 18:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Hogy is kezdeményezne bármit is, amikor te hidegen viselkedsz vele? Te is kereshetnéd, érdeklődhetnél utána, abból látná, hogy neked is fontos. Ha úgy érzi, hogy csak ő akar bármit is, akkor persze, hogy nem lép komolyabban. Ha felveszed vele a kapcsolatot, egyre gyakrabban beszéltek, akkor talán majd alakulnak a dolgok. Így még nem lehet 100%-ra venni, hogy többet akarna barátságnál, de az biztos, hogy fontos vagy neki.
2012. máj. 8. 18:28
 10/11 A kérdező kommentje:

Mielőtt támadnál utolsó előtti kommentelő, olvass vissza!

Leírtam, hogy azért nem keresem már, mert én léptem az ő közeledésére, de nem tett semmit. Folytatta tovább, én ezt elégeltem meg, és azt mondtam, soha többé nem keresem.

2012. máj. 8. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!