Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van annyi kérdés arról, hogy vannak-e még hűséges lányok?
Én úgy hallottam, hogy amennyiben egy kapcsolat rendben van, akkor egy lány sosem lép félre. Ha pedig nincs rendben, akkor eleve kár is olyan kapcsolatban élni.
Szóval, ha ez a helyzet, akkor miért van ez a sok hülye kérdés? A srácoknak tudniuk kellene, hogy normális kapcsolat esetén soha nem csalják meg őket.
Félreértések elkerülése végett, én férfi vagyok és nem védem őket.
arra akartam célozni, hogy a hivatalos verzió szerint egy rendben működő kapcsolatnál a nő nem megy félre. Namármost, ha mindent megtettem a kapcsolatért, akkor biztos lehetek a csaj hozzám való hűségében. ehhez képest mégis tele van az oldal ilyen kérdésekkel. Mégsem lennének olyan hűek a lányok, mint ahogy azt írják róluk?
Sok idióta nő van (írom ezt nőként). Némelyiknek nem felel meg, amit kap és ahelyett, hogy megbeszélné a másikkal, félredug. De ugyanez a helyzet a férfiakkal is. Ugyanúgy vannak hülyék, akiknek nem elég, ha a nő mindent megtesz...
A kérdések, amikről te beszélsz pedig elkeseredett, csalódott, reményvesztett, némely esetben életképtelen pasiktól származnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!