Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért koptatjátok le a hűséges, rendes fiúkat?
Figyelt kérdés
Barátzónába külditek őket, nyomoréknak, vesztesnek nevezitek őket, életképtelennek tartjátok. Remélem így már érthető az előbb sokak által érthetetlennek tartott kérdésem!2012. ápr. 5. 14:54
1/24 anonim válasza:
én nem nevezek senkit ilyennek.. már ne is haragudj, de paraszt az a csaj, aki ilyeneket mond. ha meg vkit lekoptatok, az nem azért van, mert hűséges, hanem mert nem tetszik. és kész.. te se jársz gondolom olyannal, aki nem jön be..
2/24 anonim válasza:
ne járj ilyen csajokkal, akik ennyire taplók. Válassz hűséges, rendes lányt!
3/24 anonim válasza:
engem meg pl csajként a pasim miért küldött el a k*rvaanyámba hogy elrontom az életét, amikor megleptem, főztem neki, mert tudtam hogy hosszú napja lesz... a kaját megette, engem meg elküldött... na? naugye, hogy lehetne ennél sz*rabb is?
4/24 anonim válasza:
Ha tényleg olyan vagy amilyennek mondod nem hiszem, hogy lepattintanak. Nem lehet, hogy esetleg külsőre nem tetszettél neki?Hisz az embernek hiába a fő a belső azért a külső sem elhanyagolható.
5/24 anonim válasza:
Ezt most úgy kérdezed, mintha nem lenne így is naponta 7281312763126ö3123szor feltéve.
6/24 anonim válasza:
Na igen én is ott vagyok a szemét, paraszt zónába mert megmondtam neki, hogy szeretem :\ Ez van tesó szokd meg, hogy a nők egy része sajnos ilyen. Ismétlem, mielőtt még a kedves hölgyek lepontoznak a föld alá, hogy A NŐK EGY RÉSZE.
7/24 A kérdező kommentje:
ma 15:03
Az előbb meg az volt a baj, hogy nem volt állítólag érthető a kérdésem.
2012. ápr. 5. 15:06
8/24 anonim válasza:
Nos bármennyire is adok neked igazat problémával kapcsolatban,azt kell hogy mondjam hogy örüljön neki az ember ha bent tud maradni a "barát-zónában",mert ezzel nincs mindenki így.Ha nem jön be valaki egy lánynak,akkor a legtöbb esetben(tapasztalatom szerint)a lány mindent bevet ellene hogy még csak a közelébe se kerüljön az adott illető.Bár szerintem a lekoptatás a legempatikusabb megoldás.Meg lehet beszélni a dolgokat és nem kell a sráccal úgy bánni mintha nem is létezne vagy válogatott módszerekkel eltüntetni a közelből.(szintén a tapasztalatom szerint)valamiért a lányoknak nincs ínyére ez a fajta konfliktusmegoldás,mindannak ellenére hogy a srác nem tehet róla és nem nevezhető hibásnak.Bár létezik még a lányok közösségén belül is az a réteg aki képes félrehívni a srácot és megbeszélni a dolgot,de sajnos a többségre nem ez a jellemző.
9/24 anonim válasza:
*nem a legempatikusabb,elnézést a hibáért
10/24 anonim válasza:
Mindig lesz valami baj.
Miért, hogy kérdezted az előbb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!