Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontok el? Miért nem érdeklem a férfiakat?
Külső:Minden ismerősöm azt mondja,hogy szép vagyok és jó alakom van.Igényesen,nőiesen öltözködöm,adok magamra.162 cm/50 kg,zöld szem,szőkésbarna haj
Belső:Sokminden érdekel,széles a látóköröm.Általában jó kedvem van és sohasem vagyok bunkó másokkal.
Viszont meglehetősen komoly vagyok,nem nagyon szoktam viccelődni,csendes vagyok,nem vihogok állandóan és nem járok bulizni.Talán ez lehet a baj??
De miért nem látok legalább egy kicsi tetszést a férfiak szemében?
Sohasem szólítanak le,nem adnak jelet annak,hogy tetszenék nekik.Vagy félnek tőlem?Mi lehet ez?
19/L
"nem vagyok egy olyan kislány,akit meg kell védeni,támogatni kell,hanem mindent meg tudok csinálni magam."
Igen zavarhatja. Teremts olyan helyzetet, hogy kikérd a segítségüket, még ha nagyon nincs is szükséged rá. :)
Hát igen,tudom,hogy ezt így nem lehet megmondani.Szerintem is a megközelíthetetlenségem lehet a probléma.
Az is lehet,hogy nem mutatom ki eléggé az örömömet.Mondjuk mindig van egy kis mosoly az arcomon meg pl. szoktam olyat csinálni,hogy az utcán megszagolom a virágokat stb...Meg állítólag ilyen álmodozó hatást keltek,mintha lélekben valahol máshol járnék.
Te milyen bunkó válaszokat kaptál tisztelt a kivételnek.
Ha valóban szép vagy akkor jönnek a pasik, Szívesen megnéznék rólad egy képet. :)
Gondolom jön a fősuli vagy egyetem ahol szerintem te is meg fogod találni a párodat.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!