Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit rontok el? Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontok el? Miért nem érdeklem a férfiakat?

Figyelt kérdés

Külső:Minden ismerősöm azt mondja,hogy szép vagyok és jó alakom van.Igényesen,nőiesen öltözködöm,adok magamra.162 cm/50 kg,zöld szem,szőkésbarna haj

Belső:Sokminden érdekel,széles a látóköröm.Általában jó kedvem van és sohasem vagyok bunkó másokkal.

Viszont meglehetősen komoly vagyok,nem nagyon szoktam viccelődni,csendes vagyok,nem vihogok állandóan és nem járok bulizni.Talán ez lehet a baj??

De miért nem látok legalább egy kicsi tetszést a férfiak szemében?

Sohasem szólítanak le,nem adnak jelet annak,hogy tetszenék nekik.Vagy félnek tőlem?Mi lehet ez?

19/L

2012. máj. 5. 14:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Esetleg zavarhatja az a férfiakat,hogy határozott és talpraesett vagyok és egyedül is meg tudom oldani a dolgaimat?Tehát nem vagyok egy olyan kislány,akit meg kell védeni,támogatni kell,hanem mindent meg tudok csinálni magam.
2012. máj. 5. 15:44
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szűz,volt már barátom,de az nem volt igazi szerelem.
2012. máj. 5. 15:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a megközelíthetetlenséget sugallod mások felé. Lehet, hogy a hangulatod jó, de azt mondjuk kifelé nem kommunikálod. Látni kéne téged, hogy erre tudjunk értelmes választ adni.
2012. máj. 5. 15:45
 14/19 anonim ***** válasza:

"nem vagyok egy olyan kislány,akit meg kell védeni,támogatni kell,hanem mindent meg tudok csinálni magam."

Igen zavarhatja. Teremts olyan helyzetet, hogy kikérd a segítségüket, még ha nagyon nincs is szükséged rá. :)

2012. máj. 5. 15:47
 15/19 A kérdező kommentje:

Hát igen,tudom,hogy ezt így nem lehet megmondani.Szerintem is a megközelíthetetlenségem lehet a probléma.

Az is lehet,hogy nem mutatom ki eléggé az örömömet.Mondjuk mindig van egy kis mosoly az arcomon meg pl. szoktam olyat csinálni,hogy az utcán megszagolom a virágokat stb...Meg állítólag ilyen álmodozó hatást keltek,mintha lélekben valahol máshol járnék.

2012. máj. 5. 15:48
 16/19 anonim ***** válasza:
van kedved megismerkedni?:)
2012. máj. 5. 15:59
 17/19 anonim ***** válasza:
19 évesen nem vihogsz össze-vissza?Mit meg nem adnák egy ilyen lányért.Amúgy szerintem neked kell jelzéseket adni a férfi felé hogy készen állsz ismerkedni hogy ő kezdeményezhessen,én is hasonlóságot vélek felfedezni köztünk,tehát magamból indulok ki ami talán neked is használható:adj "magadból" másoknak(nyitottság),gondolj pozitívan az emberekre,légy higgadt és nézz a szemükbe.Ha ilyen vagyok egész más hatást gyakorolok az emberekre mint amikor zárkózott,szorongásos vagyok és idegesítenek az emberek.
2012. máj. 5. 16:02
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenél szerintem, bejönnek az ilyen lányok, de én nem merek kezdeményezni. Szóval szerintem sokaknak bejössz, csak nem mernek lépni. 22/F
2012. máj. 5. 16:13
 19/19 Diavolino44 ***** válasza:

Te milyen bunkó válaszokat kaptál tisztelt a kivételnek.

Ha valóban szép vagy akkor jönnek a pasik, Szívesen megnéznék rólad egy képet. :)

Gondolom jön a fősuli vagy egyetem ahol szerintem te is meg fogod találni a párodat.

Sok sikert!

2012. máj. 5. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!