Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém egy 14 éves lány. Mit tegyek? 36/F
Régebben kezdtem gyanakodni amikor egyre többet láttam az utcán, néha rám is mosolygott, és figyelt..
Mikor elmegy mellettem az utcán, van amikor úgy néz mint aki mondani akar valamit, van amikor
nem mer rámnézni, csak elgyalogol mellettem mint egy idegen mellett. Múltkor beszállt hozzám a liftbe,
és rá pár nappal egy kis fecnit találtam a postaládámban amire az volt írva hogy szeretlek..
Nem tudom mit kezdjek vele, de semmiképp nem szeretnék visszaélni a felkínálkozó lehetőségekkel.
Mit tehetnék?
"Megjegyzem, a visszaélésnek ebben az esetben nem csak erkölcsi vonzata van, hanem törvényi is..."
Megjegyzem, rosszul tudod, a 14. életév betöltésével együtt már nincs semmilyen jogi következménye ha idősebekkel dug, feltéve ha nem erőszakról van szó.
Kérdező a mit tehetnékre a válasz: semmit:D
Majd elmúlik...Vagy nem, de pár év múlva akkor ennek már lehet örülni is fogsz mint írták már páran:D
Hívd át magadhoz és tölts el vele egy kellemes estét.
Szeret téged és te is a kis fiatal, édes testét.
Én tuti nem hagynám ki, micsoda mázlista vagy ember!
Én csak 22 vagyok, de imádom a 14-17 éves lányokat, a legjobbak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!