Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém egy 14 éves lány. Mit tegyek? 36/F
Régebben kezdtem gyanakodni amikor egyre többet láttam az utcán, néha rám is mosolygott, és figyelt..
Mikor elmegy mellettem az utcán, van amikor úgy néz mint aki mondani akar valamit, van amikor
nem mer rámnézni, csak elgyalogol mellettem mint egy idegen mellett. Múltkor beszállt hozzám a liftbe,
és rá pár nappal egy kis fecnit találtam a postaládámban amire az volt írva hogy szeretlek..
Nem tudom mit kezdjek vele, de semmiképp nem szeretnék visszaélni a felkínálkozó lehetőségekkel.
Mit tehetnék?
Mikor legközelebb egy légtérbe vagytok, mond el neki, hogy aranyos volt a próbálkozása, de ő még kislány. Majd egyszer eljön az ő ideje is ,de most még gyerek.
És ha nővé lesz, akkor meg úgyis jönnek a suhancok neki udvarolni és nem veled lesz elfoglalva.
"és rá pár nappal egy kis fecnit találtam a postaládámban amire az volt írva hogy szeretlek.. "
ÁÁÁÁÁÁÁÁ, ez annyira ari............ :)
A kérdésedre válaszolva: tényleg kiméletesen közöld vele, hogy a válasz "nem".
te pedofil vagy tudd meg.
valahol rejtve az elmédben ott van a pedofil nyomorult roha.dék!!!!!
ilyen kérdést fel tenni pffffffffff most buktál le pedobear!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!