Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy valószínűséggel holnap találkozni fogok azzal a fiúval, akinek általánosban bevallottam, hogy szeretem. Most mit tegyek?
14 éves, gimis lány vagyok.
A fenti sztori egy kicsit kifejtve:
Általános iskolában az egyik osztálytársamba voltam belezúgva. Nyolcadik év végére én hülye elmondtam neki, hogy egész idő alatt szerelmes voltam belé! Visszautasított, és tette a jókisfiút, hogy senkinek sem mondja majd el... persze. Mindenkinek elkürtölte, mindenkinél megalázott, láttam a szemében a gúnyt, és éreztem, hogy belém lát. Nagyon megutáltam, egy egoista, engem cukkoló fiú vált belőle.
Holnap lesz a ballagás a giminkben. Az egyik ismerőse ballag, szóval biztosan ott lesz, már ma is láttam őt a kapuban!
Az a baj, hogy én énekkaros vagyok, és egész ballagás alatt a színpadon leszünk a karral. Szóval biztos, hogy ki fog engem szúrni.
Nem akarok vele találkozni, nem akarom őt látni, nem akarom látni a tekintetében a kárörvendést.
Mit tegyek, ha mégis találkozunk majd? Hogyan viselkedjek úgy amblokk? Lekicsinyítően vagy kedvesen? Miért izgulok ennyire? Már tényleg nem szeretem... vagyis szeretem, a régi énjét! Nem a mostanit. De ha kiszúr engem majd messziről a folyosón, biztos, hogy elkezd majd valami lánnyal flörtölni előttem.
Segítség! :S
14/L
köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!