Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért akár fel is lehetne őket jelenteni?
Figyelt kérdés
Csináltam egy egész testes képet magamról ahol csak bugyi van rajtam. És egy fiúval (akit rég ismerek) egyre többet beszélgettünk, meg jól kijöttünk és kezdtünk többet érezni barátságnál. Úgyhogy elküldtem neki ezt a képet. Mostanában szinte sosem beszélünk. És ma hallottam hogy ezt a képet terjeszti rólam és másoknak el is küldte és nézegették.. Elég sok haverja látta..úgyhogy megint én vagyok a város ribanca..de ez mellékes. Mivel még kiskorú vagyok(13) és ezzel a képpel visszaélnek ez bűncselekménynek számít?2012. máj. 4. 13:41
11/13 anonim válasza:
Hát így jártál... magadnak kerested a bajt. Megérdemled.
12/13 anonim válasza:
Kezdjük ott, minek meztelenkedsz 13 évesen fotókon, és mi a fenének küldöd tovább???????
Olyan embernek nem adnék ki magamról ilyen képet akivel együtt járok....
Tanuld meg, nem bízhatsz senkiben ilyen téren.
És ha neked mellékes, hogy 13 évesen MEGINT te vagy a város ribanca...... hát valamit a szüleid nagyon elrontottak a nevelésedben....
13/13 anonim válasza:
Hány éves akinek te küldted? Megirtad-e neki, hogy csak neki küldöd, ne adja tovább? Ö hány éveseknek küldte tovább? Honnan tudod, hogy ö terjeszti rolad a képet, illetve, hogy bizonyithatoan terjeszti-e valaki? Ezek alapvetöek a büntethetöség szempontjábol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!