Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan próbáljam csökkenteni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan próbáljam csökkenteni, vagy esetleg megszüntetni ezt a visszautasítástól való félelem érzését?

Figyelt kérdés
Általában nem vagyok ekkora "láma" de miután régebben visszautasított egy lány és tegnap amikor meg újra találkoztunk azt vettem észre rajta hogy esetleg akarna tőlem valamit.lépni pont azért nem merek mert ha mégsem akkor még egyszer pofára esnék+ nem biztos hogy az eddig fenntartott jó viszony megmaradna.(nem h.lye p.csáról beszélek most aki esetleg másvalaki miatt nem jött volna velem össze a múltkor)

2012. máj. 4. 10:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Akkor valószínűleg nem voltak. De ilyesmire gondolok:

- beszélgetés közben megérint.

- Ha többen beszélgettek, akkor is rád néz ha épp nem te beszélsz

- Kér tőled valami tök felesleges dolgot (vagy hasznosat, amit egyébként bárkitől kérhetne)

S van még ilyen.

2012. máj. 4. 21:39
 12/15 A kérdező kommentje:
másolnál még be ha megkérlek,amugy az elsö kettő megvan(csinálta)
2012. máj. 4. 22:02
 13/15 anonim ***** válasza:

Ezeket nem másoltam, fejből írom.

- meglát: mosolyog

- elköszön: mosolyog, s nem csak odaveti: hello.

- Kérdez téged olyan dolgokról, amihez elvileg nincs köze, de érdeklődik. (pl.: tegnap délután mit csináltál?)

- Megkérdezi, hogy: "Szerinted .... jó az új frizurám-szoknyám-sminkem-körömlakkom...."

- Ha gondja van véleményt kér tőled.

Most ennyi jutott még eszembe, de magad is észreveszed ha figyeled őt, és azt hogy mit mond, s nem csak azt, hogy mennyire szép vagy mennyire szép a melle. :D

2012. máj. 5. 11:38
 14/15 A kérdező kommentje:
értem,a viselkedését figyeljem?
2012. máj. 5. 15:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen. S a gesztusait. A karba tett kéz zárkózottságot, olykor elutasítást jelent. A terpeszben állás nyitottságot. S általában az egész lányt.
2012. máj. 5. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!