Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért történik ez? (bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik ez? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Borzalmas már vagy 3 hete kivagyok egy lány miatt akit csak megláttam egy vonatmegállónál, meg tudtam a nevét és már egy csomószor oda akartam menni hozzá valamivel és mindig valami az utamat állta, azóta csak egyre jobban kedvelem meg plátóin és még csak hozzá sem szóltam, és még is szerelmes vagyok, soha nem volt még ilyenem, egy átlagos lánynál már rég meglettem volna, de nála ne mtudok mit csinálni, lefagyok egyszerűen anynira tökéletesnek tartom a saját dolgaimhoz képest, hogy az elképesztő.Kérem valaki valami tanácsot,hogy ezzel mit kezdjek, nagyon nem tudom mit kéne ilyenkor tennem, megtaláltam valszeg "életem legjobb nőjét" és egyszerűen ne mtudok vele mit kezdeni lehidaltam nála...
2012. márc. 26. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra, hogy megszólítod és férfi hang szól vissza!
2012. márc. 26. 20:50
 2/7 mantis religiosa ***** válasza:
Ne hagyd futni a lehetőséget! Légy férfi! Itt a tavasz, mindenkiben dúlnak a hormonok, jobb lehetőséged később sem lesz! Hajrá!
2012. márc. 26. 20:53
 3/7 A kérdező kommentje:

1. Ez még be is válhat.

2. Hm hát muszáj lesz már nagyon levagoyk amortizálva.

Köszönöm mindkettőtök gyors válaszát és hasznosak:) Nagoyn köszönöm!

2012. márc. 26. 20:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy elfutna előled. :) Nem korai az a "szerelem"?

Hívd fel magadra a figyelmét? Tedd a farkad a vonat elé a sínre! :)))))))

2012. márc. 26. 20:58
 5/7 A kérdező kommentje:
De, épp ezaz és nem tudom mi fogott meg benne és csak annyit tudok, hogy ez nem egy amolyan tetszik jó lenne, hanem ez más, nem nem rakom a sínre a farkam:D
2012. márc. 26. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy tetszik, egy dolog. De szerelem.... Fiatal lehetsz nagyon...
2012. márc. 26. 21:03
 7/7 A kérdező kommentje:
jó nevezzük nagyobb vonzódásnak, hát igen 16 vagyok
2012. márc. 26. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!