Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért történik velem?
Barátnőméknél voltam! Wc-re kellett mennem ,és elgondolkodtam vizelés közben,és széthugyoztam mindent még az üllőkét is és a falat is .Ezután észbe kaptam és azonnal kerestem valamit amivel feltudnám törölni , a wc papírral töröltem fel . de a fal az úgy maradt , gyorsan kimentem onnan ,öt perccel később mentem is el .Nem tudom mi történt aztán ,egyáltalán észre vették e , de nagyon idegesít.
mit tegyek ? hogy elfelejtsem ezt az egészet ...
/F
persze valószínű ,hogy felhívom ,hogy szia voltál wc-én ?.ekkora beégést öcsém .
remélem nem veszik észre ..
Szia!
Szerintem ez nem egy olyan dolog amit ne lehetne elfelejteni. Én nő létemre elég sokszor kerültem már kellemetlen helyzetbe (mondjuk ilyenbe még nem), de minden túl tettem magam :)
Ha nem biztos, hogy észrevették, akkor meg ne idegeskedj. Ha észrevette a barátnőd, vagy az anyukája akkor azt úgyis hamarosan megtudod.
Igen remélem ,hogy könnyen túl teszem rajta magam .csak bízok benne ,hogy nem fogják észrevenni . Majdnem sírva vezettem haza ...:S:S
köszönöm
Nagyon sajnállak titeket :(
Egyébként meg, ha észre is vették azt, hogy olyan lett a fal, ha normális a lány és szeret, akkor elnézi neked. Én biztos megnyugtatnálak és csak mosolyognék és elmesélnék egy hasonlóan kellemetlen sztorit magamról.... :)Ne idegeskedj, el fogod felejteni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!