Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, fiúk! Hogyan tudnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! Hogyan tudnám legyőzni a lányokkal szembeni gátlásaimat?

Figyelt kérdés

EGyszerűen nem tudok a lányokkal úgy bánni, mint fiú haverjaimmal és úgy érzem emiatt nem tudok egy lányt sem igazán magamhoz engedni, mert egyszerűen félek előttük csinálni bármit is vagy hozzájuk szólni, pedig tudom, hogy ők is emberek, de mégsem tudok úgy viselkedni előttük, mint haverjaim előtt, nem vagyok se laza, se nagydumás, inkább visszahúzódó, ha lányok előtt vagyok és valószínűleg azért, mert tudom, hogy egynek sem jövök be, kevesebbnek érzem magam ezekhez a szép lányokhoz képest.

Nekem még sosem volt barátnőm pedig már régóta szeretnék és már huszonéves vagyok.

2012. ápr. 1. 23:14
 1/5 anonim ***** válasza:
igyál!
2012. ápr. 1. 23:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Azám tessék inni, hidd el nagyon májer kis csávó leszel tőle :D
2012. ápr. 1. 23:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Tegnapig én is ilyen voltam úgyhogy még elég frissek az emlékek. A lényeg, hogy idd magad matt részegre, nézz ki valakit és kérdezd meg akar e táncolni. Úgyis akar...
2012. ápr. 1. 23:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Hordjál kínai golyókat a seggedben, attól tökre ellazulsz.
2012. ápr. 1. 23:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Önbizalom növelés képpen idd magad olyanra, amilyen akkor leszel, amikor laza vagy. Érted ...
2012. ápr. 1. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!