Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ez a szerelmes levél?
Szervusz *****!
Talán nem fog nagy meglepetésként érni a dolog (minthogy szerettem volna elkérni az e-mail címed), de én voltam az aki hétfő délelőtt *****ra várakozván, túl szimpatikusnak találta a kisugárzásod, jelenséged ahhoz, hogy ha már feltehetően ugyanoda vársz mint ő, ne váltott volna veled szívesen pár szót ott és akkor.
Mivel azt mondtad, elkérhetem **** a címed, ma pedig együtt töltöttem vele egy kis időt, e két dolog együttállásának a következményét olvashatod most:)
Hétfőn nem igazán volt arra módunk hogy bármit megtudjunk egymásról ami igazán fontos, és ami alapján eldöntheti az ember hogy valakivel lehetnek-e majd jó ismerősök (sőt talán még a teljes nevem is csak most láthatod). Viszont eléggé kíváncsi vagyok rá, hogy mi minden az, ami ****** alkotja. Így lényegében bármire kíváncsi vagyok veled kapcsolatban, ami publikus.
Ennek persze lehet módja a levelezés is, viszont, azt hiszem sokkal könnyebb, és természetesebb mód az, ha leül az ember valahova akár csak egy lyukasóra kereteiben az egyetemen, és elbeszélgetnek egy kicsit. Így ha számodra sem hangzik ez rosszul, nem lenne kedved összefutni valamikor az egyetemen egy rövid időre?
Legyen szép az estéd!
Hát nem válaszolt rá, pedig volt cseten...sőt mindig ott van...írtam neki még egy levelet érdeklődően: (ez már szerintem jobb lett, véleményetek róla?)
Szia!
Azt hiszem sajnos nem volt téves a feltételezésem hogy nem fogsz válaszolni a levelemre - bár ez látszott picit a múltkori, picit furcsa folyosói reakciódból is. Nem tudom mi lehet az oka, mivel ha az ember megadja a mailcímét valakinek (vagy megengedi hogy elkérje), akkor azt általában nem azért teszi mert nem szeretné ha írna naki valaki, vagy nem szeretne válaszolni rá. Ma láttalak ugyan futólag, s felmerült egy pillanatra hogy rákérdezzek, de te sem voltál egyedül és én sem, na meg levélben amúgy is könnyebben válaszol az ember bármire.
*****(ez itt a barátnője neve akarna lenni) egyébként, mikor említettem neki hogy beszéltem veled, s hogy tőle szeretném elkérni a címed, azt mondta hogy örül a dolognak, mivel állítólag maga is gondolt rá, hogy jó lenne ha mi ketten ismernénk egymást. Nem tudom ez így van-e, mivel nem tudom mennyire ismered *****(barátnője szintén) (vagy veled milyen), de az én tapasztalatom szerint nem mindig lehet megbízni benne, és főleg azt sem tudom hogy nem kavar-e be a dologba a részéről, hogy ismeretségünk elején én bejöttem neki, csak valamilyen szinten visszautasítottam. Bár ez már évekkel ezelőtt volt, és azt mondhatom hogy egész jó, futó ismerősi viszonyban vagyunk, szóval inkább nem feltételezek semmi rosszat, csak egy puszta bizalmatlanságot a részedről egy még ismeretlen valaki felé. Viszont ha belegondolsz, egyszer közvetlen családon kívül mindenki idegen volt számodra. Szóval szeretném, ha válthatnánk 1-2 gondolatot, mondjuk 1-2 levél formájában, hogy kiderülhessen melyikünk milyen ember, s válhatunk-e ez alapján ismerősökké (azt persze remélem te is úgy látod, hogy azt hogy ki milyen ember, leginkább csak az ő maga megismerésével lehet és szabad eldönteni, s nem pedig esetleg valaki szava alapján, aki akár nem is ismeri igazán, vagy akár szinte egyáltalán azt a bizonyos embert).
Mi a véleményed ezekről a gondolatokról?
Vagy 10-en leírtuk, hogy nem kell ez a körmönfont, hatdimenziós megfogalmazás, de azért csak sikerült írni egy olyat.
A valóságban ettől el szokott szállni az agyam, hogyha valaki véleményeket kér és kap is, de a végeredmény richtig nem olyan lesz, amit többen is tanácsolnak, hanem megy a saját feje után, és dafte az eredeti változatot csinálja, benne a kifogásolt hibákkal.
Az első bekezdés, ez a burkolt sértődöttség és kérdőre vonás, hogy "ha valaki elkéri a másik címét, akkor egyértelmű, hogy beszélgetni akar" már alapból bukó. Hosszú elmagyarázni hogy miért, de egy igazi határozott férfi nem áll le ilyenen.
Igazából nem tudom, hogy mit mondjak, tehát, hogy már 27 vagy ember......mindazonáltal szerintem keress egy másik csajt.
Az előttem lévők is megírták. Ez még az elsőnél is rosszabbra sikerült. Ott esetleg csak a körmönfont fogalmazással volt gond. Ennek már a hangvétele is.
Nem lepett meg sajnos, hogy nem írt vissza az elsőre. Meg lennék lepve, ha ezek után adna esélyt. De azért kérlek, értesíts minket a fejleményekről továbbra is.
Ha tananyag lenne az randira hívó levél, akkor ez alapján megbuktatnálak.
Az első mondatban helyesírási hiba, majd szó ismétlés. És már ebből ordít a sértődöttség.
Még sablon levélből is tudtam olyat írni, amire a lányok többsége (talán kb. 80%) válaszolt. Tudom, hogy hogyan kell megírni egy ilyet.
Te már tudod, hogy hogyan nem...
Hát ha nekem valami ilyen hosszú (ráadásul kettő) levelet írna, csak azért, mert látott a folyosón, biztos hogy azt gondolnám, hogy valami agybaja van. Meg a sértődött hangvételű második levél, ami már szinte támadó jelleggel próbálja erőszakkal rávenni a lányt, hogy beszélgessetek. Meg az a rengeteg felesleges körítés meg elbeszélés... IJESZTŐ! Körülbelül félni kezdenék, hogy követsz vagy valami pszicho bajod van. Én megértem, hogy nagyon megtetszett valaki, és ostromolni akarod, de ne így tedd mert ez tényleg csak elijeszti és hülyének néz.
Akkor már legyél tökös gyerek és menj oda hozzá, mert ez a hosszan levélben zaklatod, meg még le is írod, hogy nem mertél odamenni hozzá, azt sugallja, hogy egy kis tutyimutyi vagy.
egy szintén egyetemista lány
Egy rakat jó választ kaptál hogy mit ne csinálj és pont az ellenkezőjét tetted! Szerintem jobb is így, mert az ember csak és kizárólag a saját hibáiból tanul. Ha elszáll a lila köd, akkor kívülállóként és értelmesen át tudod majd gondolni, hogy mit rontottál el, és legközelebb nem fogod elkövetni ezt a hibát.
Ha a levél írása után megláttad a csajt a folyosón, miért nem mentél oda? Tök mindegy hogy volt vele egy két ember, odamész, félrehívod, és beszélsz vele. De így az jön le rólad, hogy gyáva vagy mert félsz odamenni. Most ha egy lány agyával gondolkodsz, mit hihet rólad? "Ez a srác nem mer odajönni hozzám? Ha összejövünk, akkor hogy fog megvédeni, ha valaki belémkötne, vagy megtámadna?" Kb. ezt.
Bár mondjuk annyiban melletted állok, hogy szerintem oltári bunkóság nem válaszolni valakinek a levelére, alapvető dolog, olyan mint a kézfogás, ha valaki nyújtja a kezét akkor elfogadom. De a sértődős levelet kihagyhattad volna. Számomra az jön le a levélből, hogy éretlen kisfiú vagy. Az, hogy rádmosolygott a lány és egyből a tulajdonodnak tekinted őt.
Minél előbb tanulsz a hibáidból, és megtanulod, hogy a lányok nem úgy gondolkodnak ahogy a pasik, hanem ezerszer nyakatekertebb, össze-vissza kombináló módon, annál előbb lesz barátnőd. Ezt a lányt pedig felejtsd el, ebből nem lesz semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!