Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ez a szerelmes levél?
Szervusz *****!
Talán nem fog nagy meglepetésként érni a dolog (minthogy szerettem volna elkérni az e-mail címed), de én voltam az aki hétfő délelőtt *****ra várakozván, túl szimpatikusnak találta a kisugárzásod, jelenséged ahhoz, hogy ha már feltehetően ugyanoda vársz mint ő, ne váltott volna veled szívesen pár szót ott és akkor.
Mivel azt mondtad, elkérhetem **** a címed, ma pedig együtt töltöttem vele egy kis időt, e két dolog együttállásának a következményét olvashatod most:)
Hétfőn nem igazán volt arra módunk hogy bármit megtudjunk egymásról ami igazán fontos, és ami alapján eldöntheti az ember hogy valakivel lehetnek-e majd jó ismerősök (sőt talán még a teljes nevem is csak most láthatod). Viszont eléggé kíváncsi vagyok rá, hogy mi minden az, ami ****** alkotja. Így lényegében bármire kíváncsi vagyok veled kapcsolatban, ami publikus.
Ennek persze lehet módja a levelezés is, viszont, azt hiszem sokkal könnyebb, és természetesebb mód az, ha leül az ember valahova akár csak egy lyukasóra kereteiben az egyetemen, és elbeszélgetnek egy kicsit. Így ha számodra sem hangzik ez rosszul, nem lenne kedved összefutni valamikor az egyetemen egy rövid időre?
Legyen szép az estéd!
Az első 3 sorig olvastam...
1.) Rövidítsd, mert el sem fogja olvasni!
2.) Kicsit vehetnéd lazábbra a figurát...
Ez Neked szerelmes levél? Ne haragudj, de ez a levél valami borzalom. Eleve elég rossz a nyelvtan. Először egyes szám első személyben írsz ("...én voltam...", aztán egyes szám harmadik személy ("...vársz mint ő...") utána ismét "én" stb stb.
Ez számomra egy sima levél, semmi különös.
Ilyen max. az egyik jogalkotó írna a másiknak.
A legelső írásom nekem is ilyen baromi hosszú, nyakatekert, minden irányból megközelítő duma volt. Hidd el egy rövid, tömör üzenetet sokkal jobban értékelnek a lányok, nem ezen fog múlni, hogy intelligensnek tart-e vagy nem.
A másik hiba, hogy nem elég rámenős, úgy értem, hogy többször is írod, hogy "jó ismerősök", meg hogy "elbeszélget egymással", meg ilyenek. Ha haverkodni akarsz vele, az nem gond, de akkor ez nem szerelmes levél, ha meg szerelmes levélnek szánod (mondjuk az szerintem manapság már kicsit ciki), akkor meg legyenek benne az érzéseid.
Szerintem inkább ezt írd:
"Szia, az a helyzet, hogy nagyon megtetszettél külsőre, és szeretnélek megismerni. Lenne kedved találkozni valamikor?"
Ha meg összeegyeztethető a stílusoddal, akár azt is írhatod, hogy "szeretném kideríteni, hogy a személyiséged is olyan vonzó-e, mint a tested".
Igazából ha bejössz neki, tök mindegy mit mondasz, ha meg nem, akkor szintén. Nem kell Grétsy Lászlónak lenni.
Rövid, tömör, lényegre törő beszéd sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!