Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ez a szerelmes levél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ez a szerelmes levél?

Figyelt kérdés

Szervusz *****!

Talán nem fog nagy meglepetésként érni a dolog (minthogy szerettem volna elkérni az e-mail címed), de én voltam az aki hétfő délelőtt *****ra várakozván, túl szimpatikusnak találta a kisugárzásod, jelenséged ahhoz, hogy ha már feltehetően ugyanoda vársz mint ő, ne váltott volna veled szívesen pár szót ott és akkor.

Mivel azt mondtad, elkérhetem **** a címed, ma pedig együtt töltöttem vele egy kis időt, e két dolog együttállásának a következményét olvashatod most:)

Hétfőn nem igazán volt arra módunk hogy bármit megtudjunk egymásról ami igazán fontos, és ami alapján eldöntheti az ember hogy valakivel lehetnek-e majd jó ismerősök (sőt talán még a teljes nevem is csak most láthatod). Viszont eléggé kíváncsi vagyok rá, hogy mi minden az, ami ****** alkotja. Így lényegében bármire kíváncsi vagyok veled kapcsolatban, ami publikus.

Ennek persze lehet módja a levelezés is, viszont, azt hiszem sokkal könnyebb, és természetesebb mód az, ha leül az ember valahova akár csak egy lyukasóra kereteiben az egyetemen, és elbeszélgetnek egy kicsit. Így ha számodra sem hangzik ez rosszul, nem lenne kedved összefutni valamikor az egyetemen egy rövid időre?

Legyen szép az estéd!

2012. máj. 3. 21:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Az utolsó mondat tökre elég lett volna.
2012. máj. 3. 22:24
 12/30 anonim ***** válasza:
Nem bántásból, de tuti szűz vagy...
2012. máj. 3. 22:31
 13/30 anonim ***** válasza:

Ez nagyon gáz, ne haragudj.

Túl görcsös, próbálsz jófejkedni meg lazának tűnni, de ettől még katasztrofálisabb az egész. Nagyon tapasztalatlannak és határozatlannak tűnsz a levél alapján, valamint túl körülményeskedve fogalmazol.

Szerintem ezzel csak elijeszted majd.

2012. máj. 3. 23:01
 14/30 anonim ***** válasza:
Írjál érzelmesebb, lazább, vágyakozó levelet! Azt imádják a csajok!:)
2012. máj. 3. 23:12
 15/30 anonim ***** válasza:

12-es voltam. Hogy segítsek is:

Szia!

XY-tól kértem el a címed. Szeretnélek elhívni a hétvégén sárkányt eregetni/homokvárat építeni.

----

Ennyi bőven elég. Ha akar, igent mond, ha nem, akkor a te ömlengésed sem fogja meghatni. Egy levélben nem lehet egy nőt meghódítani, ez élet nem lovagregény.

2012. máj. 3. 23:14
 16/30 anonim ***** válasza:
BME?
2012. máj. 3. 23:44
 17/30 anonim ***** válasza:

Az első mondat felétől az utolsó feléig húzzál ki mindent. A megmaradt részt pedig fogalmazd kicsit határozottabbra.

Megírni nem fogom helyetted.

Nagyon érdekel, hogy melyik egyetem. Elsőre azt gondoltam, hogy ha BME, akkor elfogadható ez a bénázás. Ha Corvinus, akkor ne menj többet, nem neked való. Most viszont arra gyanakszom, hogy valami jogi kar lesz, mert hosszan írsz felesleges dolgokat.

2012. máj. 4. 00:26
 18/30 anonim ***** válasza:
20%

Olvasás nélkül megy a kukába a lányok 90%ánál az ilyen. Tapasztalat.

Ha levelet akarsz neki írni, akkor csatold mellé a bankszámlakivonatodat. Levélre írd rá hogy "nercbunda a levélben" és így ki fogja nyitni.. ha lég az összeg a számládon talán válaszol.

2012. máj. 4. 12:43
 19/30 anonim ***** válasza:

Azért ne lombozzon le ez a sok negatív válasz! Hidd el, igazuk van, csak segíteni akarnak. És nagyon jókat írnak!

Tényleg nem kell az ömlengés, és a zavarodottság. Egy-két mondatot írj neki, ami lényegretörő.

Ha szimpatikus voltál neki, akkor úgyis elmegy veled randizni, ha nem akkor még a világ legromantikusabb levele sem fogja levenni őt a lábáról.

Ha sikerült a dolog, akkor írj ide pár sort, vagy ha nem is akkor nekem privátba, mert kíváncsi vagyok a fejleményekre.

2012. máj. 4. 19:49
 20/30 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék a fejleményekre. Amúgy igazuk van az előttem szólóknak, három-négy mondatnál ne írj többet!

nem bántásképp, de amikor olvastam, azt hittem kb 15 éves csaj írta. Ne értsd félre, jó a gondolatmenet (ne levelezgessetek, találkozzatok, ismerjétek meg egymást), de ezt nem kell így kifejteni, egyszerűen kínálj fel közös programot.persze az elejére írd le, hogy mikor találkoztatok és hogy angyon szimpatikus volt/mély benyomást tett. de ez egy mondat legyen.

2012. máj. 6. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!