Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltak már meg? Ha igen, hogy tudtad feldolgozni?
Kedves kérdező!
Igen,megbocsátottam volna neki ha ő teszi meg velem azt amit én vele,néhány feltétellel;
-egy héten belül ő mondja el nekem,személyesen
-őszintén bocsánatot kér
-látom rajta,hogy tényleg majd belehal a bűntudatba
-meggyőz arról,hogy soha többé nem fordul elő ilyesmi
Nem mondom,hogy nem duzzogtam volna de ahogyan ismerem magamat és amennyire szeretem őt,biztosan megbocsátottam volna neki. Mindenki követ el hibákat,szerintem mindannyian tudjuk milyen érzés az amikor nem bocsájtanak meg nekünk valamit. Én azt mondom ha őszinték az érzelmek és a megbánás,jár még egy esély a bizonyításra. Idővel majd beforrnak a sebek,csak túl kell lenni a nehezén és akkor már rendbe jönnek a dolgok.
Azt csak te tudhatod,hogy tiszta szívedből szereted-e azt a srácot.Ha igen és úgy látod ő is téged,és ténylegesen megbánta amit tett szerintem adj neki egy második esélyt.Ha viszont észreveszed, hogy egy idő után megint másfelé kacsintgat,akkor már tényleg nem érdemes folytatni a kapcsolatot.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!