Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket hogyan alázott már meg fiú, amit nehezen vagy egyáltalán nem tudtok még feldolgozni?
Egyik sms-ben szakított,és a haverjaival rajtam röhögött,majd kijelentette,hogy csak a szex miatt volt velem.Régen volt,de az egyik legfájóbb tüske,ami bennem maradt.
Egy másik pasim felhívott egy napon,hogy megismert valakit,de hazudott a kilétét illetően.Mire kiderült,kivel akart kavarni,már fél melóhely rajtam röhögött,tehát én tudtam meg utoljára.
25/N
Az exem megcsalt. Ez már önmagában is megalázó. Aztán könyörgött, hogy fogadjam vissza. Egy hétre rá felkerestem, hogy adok neki új esélyt. Erre ő a marha nagy büszkeségével kijelentette, hogy nem kér az esélyemből. Innentől kezdve mindenkinek úgy mesélte el a szakításunkat, hogy ő akarta, hogy vége legyen, és ő dobott engem.
24/n
Úgy akart szakítani velem, hogy felviszi az exét a lakására, és én rájuk nyitok az alatt. Majd összejöttünk csak szex és más semmi... aztán megint átvert, mikor a haverjával voltam intim helyzetben - lefotózott. Egy előre elrendezett színdarab főszereplője voltam. Ma már jól vagyok, de átkozom a napot, mikor megismertem őket.
18/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!