Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csaltak már meg? Ha igen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaltak már meg? Ha igen, hogy tudtad feldolgozni?

Figyelt kérdés
Nálad mi számít megcsalásnak és mi nem?Mi az,ami még megbocsátható?
2012. máj. 3. 18:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
48%
Utolsó vagyok.A tapasztalatom alapján egy csók nem a világvége,megbocsátható. Főleg a részeg csók,amikor a tudatán kívül esik valaki.
2012. máj. 3. 19:45
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
minek iszik az, aki nem bírja... én voltam már full részeg,smárolni akartak velem és nem engedtem mert volt barátnőm..na? kedves utolsó..
2012. máj. 3. 19:47
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

"Mást szeretni nem bűn, éppen ezért megbocsáthatatlan"(Rejtő Jenő)

Engem 15 éves koromban megcsalt az első barátnőm. Nagyon nehezen hevertem ki, de azóta nagyon megválogatom a nőket, és mostmár nem csak külső alapján.

A mostanival 4 éve vagyunk együtt és soha nem csaltuk meg egymást. De tudom jól magamról, hogyha megcsalna, akkor biztosan elhagynám. Nem azért mert nem tudnék megbocsátani, hanem azért mert többé már nem tudnék bízni benne. És bizalom nélkül még a szerelem sem tud összetartani egy kapcsolatot.

2012. máj. 3. 19:48
 14/23 A kérdező kommentje:
Örülök a 19:41-es válaszának,reméltem,hogy valaki azt fogja mondani,érdemes megbocsátanom.Bár a te eseted fordítva volt,épp ezért kérdezem,hogy te is megbocsátottál volna a párodnak,ha ő csal meg? Nekem a barátom sírva mondta el,részeg is volt,viszont az nagyon bántott,hogy nem csak egy csók volt,hanem több is :( Nem tudom elmondani,mikor eszembe jut ez,magam elé képzelem,és úgy érzem ilyen fájdalmat még nem éreztem :( nem tudom mi ütött belé,sokszor volt kocsmába a haverjaival nélkülem,és sokszor mondta,hogy ráakart mászni 1-2 csaj,de sose hagyta,és én olyan büszke voltam rá.Sose voltam féltékeny.Szeretem őt,és ő is engem,de ez elég nagy csalódás volt.Nem tudom mikor tudom elfelejteni ezt..
2012. máj. 3. 20:02
 15/23 anonim ***** válasza:

Előzőnek: soha nem fogod tudni elfelejteni

meg lehet bocsájtani, de akkor el kell fogadnod, hogy ez az érzés mindig ott lesz legbelül

2012. máj. 3. 20:36
 16/23 mus musculus ***** válasza:
100%
"Részeg volt", öcsém, ezt a gagyi kifogást... a részegség állapota nem tudatmódosulás, hanem érzelemfokozódás, tehát akinek józanon nem jut eszébe a félresmárolgatás, piásan sem fog.
2012. máj. 3. 20:38
 17/23 mus musculus ***** válasza:
100%
Sőt, még úgy sem. (Előző kommentem kiegészítése ez)
2012. máj. 3. 20:39
 18/23 anonim ***** válasza:
ember! részegen csak az esik ki amikor fetrengsz, vagy hánysz és ugy nehezen csókolsz meg valakit.... áááá szomat ez a tapasztalat :P
2012. máj. 3. 22:08
 19/23 A kérdező kommentje:
Nem esett neki ki semmi,emlékezett mindenre,csak a gátlásai kissé feloldódtak,vagy nem is tudom,de volt olyan is,mikor velem jött haza,és nem emlékezett rá.Ja,mielőtt valaki félreértené,mikor írtam,hogy nem egy csók volt,hanem több,arra gondoltam,hogy több csók,de más nem,mivel szórakozóhelyen voltak..
2012. máj. 3. 23:06
 20/23 anonim ***** válasza:
és utána felhívott téged? előtte meg fél óránként smárolt vele?xDDDD gondolkozz már...szerintem nem kell megbocsátani neki, mert újra megteszi ha berúgik. egy ember nem változik meg csak úgy-.- és ha fontos lettél volna neki meg se csalt volna.részegség meg olyan hülye kifogás-.-
2012. máj. 4. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!