Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egy pattanásos lány lehet szép?
Az a problémám h. a fejem tele van pattanással persze nem ilyen gennyes izékkel.....sőt ...allergia miatt a karom és a hátam is tele van pattanással és ezek nem kezelhetőek, csak olyan gyógyszerekkel amik több tízeezerbe kerülnek.
fiúk nem taszít titeket egy pattanásos lány ha viszont viszonylag vékony?
Tudom hogy fiúk véleményét kérted, de hadd mondjam el a véleményemet lányként is. Én is hasonló problémával küzdök, a pattanásaimon kívül semmi baj se alakommal, se arcommal.
És taszítja a fiúkat, csak van aki túl tud lépni a dolgon. Bár az ember amikor azokat a bunkókat hallgatja, akik még ovis módon "csúfolják" is érte, na akkor el tudna kapni a sírógörcs, de bírd ki, van aki tényleg nem ezt nézi. Tapasztalat, nem csak a vigasztalás kedvéért mondom.:)
Ez is mi idióta kérdés...azt hiszed, hogy vékony vagy, akkor már nem lesz előítélete senkinek veled szemben?
Önmagadat állítod be úgy, hogy "zsákot a fejére azt hagy menjen"-nek.
Nem hallottam még olyanról, hogy pattanásfétis, de biztos létezik.
Attól lehet szép az arcod, de gondolj bele, a mai világban kit fog ez érdekelni..majd ha találsz valakit, aki szeret, annak nagyon szép leszel.
Dermofil paszta az tényleg jó, de végleges megoldást nem nyújt. Ha magától nem múlik, akkor bőrgyógyász. Amúgy, ha az arcmimikád szép, akkor nem baj a pattanás. Buszon is néztem pár csajt, akik pattanásosan is elég jól néztek ki.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!