Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egy pattanásos lány lehet szép?
Figyelt kérdés
Az a problémám h. a fejem tele van pattanással persze nem ilyen gennyes izékkel.....sőt ...allergia miatt a karom és a hátam is tele van pattanással és ezek nem kezelhetőek, csak olyan gyógyszerekkel amik több tízeezerbe kerülnek.
fiúk nem taszít titeket egy pattanásos lány ha viszont viszonylag vékony?
2012. máj. 3. 00:09
1/15 tibike31 válasza:
En is patanasos voltam jo 1-2 evig fiatalsag kor
3/15 étoile et lune válasza:
A vékonyság nem adja meg valakinek a szépséget. A szépség szerintem az arcnál kezdődik, utána jön az alak. Egyébként napozz, attól elvileg elmúlnak ezek legalább egy kicsit. Ja és igen, szerintem lehet szép egy pattanásos lány is, ha nincs neki túl sok és túl durvák.
8/15 anonim válasza:
miért hiszi mindenki azt hogy ha egy lány vékony akkor akármilyen lehet?
10/15 anonim válasza:
hát...az egyik legjobb egy nőben a bársonyos és puha bőre.
persze ha fiatal,akkor a fiatalsága is simán fel tud izgatni a pattanások ellenére.
azért én a helyedben kikérném egy másik bőrgyógyász véleményét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!