Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van a mai napból! Mesélne valaki, valami izgis szexuális élményt ami ma zajlott le vele?
Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 14:19
1/13 anonim válasza:
Ma?? Na lássuk csak... kétszer felállt. :D
2/13 anonim válasza:
elkészítettem első hennatetkómat saját magamnak :P ugye milyen izgi?
3/13 anonim válasza:
délben kaja után masztiztam, aztán mentem dolgozni :)
ennyi, nem valami izgis, de jóóó volt :P
4/13 anonim válasza:
nekem is elegem van, mert még nem történt velem ma,h meséljek, pedig szívesen mesélnék valami izgalmasat:D
tudok esetleg régebbi történetet:D érdekel?
5/13 anonim válasza:
A barátommal hármasban szeretkeztünk a feleségemmel. Igaz, ez nem újdonság, mert már évek óta űzzük ezt a kellemes sportot. Megebédeltünk, alszunk egy kicsit, és valószínűleg folytatjuk.
6/13 anonim válasza:
Én azt mondom, inkább csinálni kellene valami izgalmasat, ami feldobja a napot. Nem utolsó sorban később tudunk beszélni róla. (Én voltam az első is)
7/13 anonim válasza:
ha ilyet szeretnél olvasni, menj a tortenetek.hu - ra! szerintem ott találsz
8/13 anonim válasza:
nem értem az olyan embereket akik házasságban élnek és saját feleségükket teszik szendvicsbe:S megértem,h fiatalalon haverokkal idegen csajokkal gruppenolnak de én nem birnám,h akit szeretek azt már bass.a:S de sztem nem velem van a baj:S előző előttinek.. aki a feleségét barátjával rendezi:S furcsa brr
9/13 anonim válasza:
14:30-as, egyet értek. Mondjuk ha feleség barátnője jönne, az már egyből más lenne. De hogy a páromat kefélje más...azt én se bírnám.
10/13 anonim válasza:
Melóhelyen egész nap szopunk,
én nyaltam a főnököm seggét,
ő meg egész nap baszogatott minket!
Remélem ez elég izgató és szexuális élmény! :D
........................
Na de nemsokára találkozom bnőmmel ;) Az végre igazán jó lesz! Igazi sz.-ny.-b., stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!