Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek még olyan srácok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan srácok, akiket nem zavar, ha egy nő dohányzik?

Figyelt kérdés
Nagyon elszomorít,hogy mindenki elítéli ezt.Én már leszoktam,de akkor is.

2012. máj. 1. 00:49
1 2 3
 21/30 ASOT ***** válasza:

jó, van aki nem tudja elviselni, de az alapból össze se jöjjön a cigarettással. Ne akkro mondja azt h "bocsi de nem érdekelsz, amikor már reménykedik az egyik fél h ebből lesz/lehet valami"

igazából ma már annyira sokminden van amivel a cigiszagot a füstöt a szájat cigimentesebbé lehet tenni h alig érzi.

Strepsils, az 1 részt fertőtleníti a torkot másrészt nem ad cigis szájszagot.

aztán a sok mentolós cucc.

És mondom ritkán volt h barátnőmmel ha együtt voltunk rágyújtottam. Létezik a fogkrém helyetti öblögető is ami erősebb mint a fogkrém.

Lényeg a lényeg, h kompromisszumot kötöttünk!

2012. máj. 1. 10:56
 22/30 anonim ***** válasza:

"Nekem nem is kéne olyan pasi,aki ilyen butaság alapján ítél...innen látszik,hogy mennyi művelt ember van.Ennyi."

Gondolkozz már egy kicsit.

Ha vkit szeretek, akkor nyilván hosszútávra tervezek vele.

Ki a franc szeretné, hogy a szerelme 40-50 évesen tüdőrákos legyen? Vagy ki szeretné, hogy mondjuk amíg a közös gyereküket hordja a hasában, addig azon kelljen aggódnia, hogy vajon lesz-e baja a gyereknek?

(Mert bizony sok nő nem tudja letenni a cigit terhesség alatt se. Ha meg mégis, akkor olyan stresszes, feszült, ideges lesz, hogy az árt a gyereknek....)

A barátom pl. elég túlsúlyos. És igen, állandóan csesztetem, hogy fogyjon le. K.vára nem azért, mert nem tudom így elfogadni, hiszen ha nem tudnám, össze se jöttem volna vele.

Viszont baromira nem szeretném, hogy 40 évesen cukorbeteg, köszvényes legyen, meg 50 évesen szívelégtelenségben haljon meg.

Azért, mert SZERETEM.

2012. máj. 1. 12:13
 23/30 ASOT ***** válasza:

utolsó!

akkro azt mondod , hogy adnál egy esélyt? És ha nem szokna le akkor elhagynád?

mert végül is a túlsúlyos párodnak is adtál esélyt, mert adtál...

2012. máj. 1. 12:27
 24/30 anonim ***** válasza:

Ha szerelmes lennék, nyilván adnék egy esélyt.

De nem igazán tudom elképzelni az életem egy láncdohányos, napi egy-két dobozzal elszívó ember mellett.

Igazából ezzel a válaszommal csak a kérdező kommentjére akartam reagálni. Én meg tudom érteni, hogy ha vki nem akar együtt lenni egy erős dohányossal.

Azt akartam neki megmutatni, hogy miért érthető ez a hozzáállás is.

2012. máj. 1. 12:41
 25/30 A kérdező kommentje:
22 Ezt a hozzáállást megértem,én is elítélem azokat a terhes nőket,akik cigiznek.Meg azt is megértem,hogy félted a párodat.Ez jogos.Nekem egyedül azzal van a bajom,hogy emberileg ítélik el azt,aki dohányzik.Én is dohányoztam évekig és szerettem cigizni.Van,aki azért szívja,mert jó.De attól még lehet normális ember és ha van párja,akkor miatta leszokna.Legalábbis én így vagyok vele.Az húz fel,amikor egy utcán dohányzó embert teljesen leírnak csak azért,mert dohányzik.Ez rohadtul idegesít.A cigi nem olyan durva szenvedélybetegség,nem rongál szét teljesen lelkileg,mint az alkohol,a szagát is könnyen el lehet tüntetni akármivel.Én is utáltam a szagát,főleg a ruháimon,ezért az utcán sosem cigiztem.Na meg azért sem,mert elegem volt,hogy idegen emberek szólnak bele abba,hogy mit kezdek magammal és nem hiszem,hogy azért,mert annyira aggódnak értem.
2012. máj. 1. 15:58
 26/30 ASOT ***** válasza:

ma 15:58! na ez sajna így van ahogy írtad.

emberileg írják le azt a személyt....

és említettem én is h a párom előtt ezt hanyagolom ha ő nem cigizik...és igen egy terhes nő ne cigizzen, és baba mellett egyáltalán ne cigizzen senki,.

cigizek de hülye nem vagyok!

utálom amikor azt látom h az anyukák állnak a babakocsi mellett, egyik kezükben a cigi, másikkal tartják a babakocsit....

2012. máj. 1. 16:11
 27/30 anonim ***** válasza:

Engem meg az szomorít el hogy sokan dohányoznak! Köztük olyanok akiknek ott a tojáshéj a s€ggén de már dohányzik!

A dohányzás undorító szokás amiből képtelenség kihagyni a nemdohányzókat, hacsak nincs meg az a 30 méter távolság!

28F

2012. máj. 1. 17:57
 28/30 ASOT ***** válasza:
most már amúgy sem lehet szinte sehol.
2012. máj. 1. 18:02
 29/30 anonim ***** válasza:
Lehet hurrogni meg lepontozni, de én kimondottan rajongok a dohányzó lányokért:) Szerintem nagyon szexi és nőies tud lenni ha egy csinos lány cigizik! Tehát nálam csak pozitívum ha egy nő dohányzik ;)
2012. máj. 2. 15:46
 30/30 anonim ***** válasza:

Én dohányzom és a pasim nem. Sosem zavarta, hogy cigizek.

20/L

2012. máj. 2. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!