Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan srácok, akiket nem zavar, ha egy nő dohányzik?
En bavallom, engem nagyon is zavar!
Meghozza azert, mert ha szeretek valakit, söt le akarom vele elni az eletemet, akkor fontos nekem az egeszsege is. Es aki tudatosan pusztitja magat azt egyszerüen gyengenek tartom.
Persze, nem ez minden. Nekem is volt baratnöm, akit hihetetlenül szerettem, aki dohanyzott. A kedvemert le is szokott, de addig eltelt par ev.
A müveletlenseget nem tudom, miert kell ide keverned. Szerintem a mai vilagban nincs az az ember, akinek szellemi kepessegeit nem haladja meg egy öngyujto müködtetese, aki ne tudna, hogy milyen sulyos következmenyekkel jar a dohanyzas. Ha ezeket figyelmen kivül hagyja, akkor most ö a hülye vagy azok igazsagtalanok, akik ezt nem tartjak jonak?
"Nekem nem is kéne olyan pasi,aki ilyen butaság alapján ítél...innen látszik,hogy mennyi művelt ember van.Ennyi."
műveltségnem nem tudom mi köze van ehhez. A nő számomra a tökéletességet, a szépséget, gyönyörűséget jelképe, hogy néz már ki, hogy szándékosan pusztítja saját magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!