Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek még olyan srácok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan srácok, akiket nem zavar, ha egy nő dohányzik?

Figyelt kérdés
Nagyon elszomorít,hogy mindenki elítéli ezt.Én már leszoktam,de akkor is.

2012. máj. 1. 00:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
jelképezi*
2012. máj. 1. 02:54
 12/30 anonim ***** válasza:
0%

meg nem sok olyan nőt láttam,aki dohányzik és sportol.

ha meg nem sportol,akkor csak idő kérdése,hogy mikor válik szinte dughatatlanúl csúnyává a teste.

2012. máj. 1. 03:05
 13/30 anonim ***** válasza:

Engem ugyan nem zavar. Eddig sem állítottam mást. Én is dohányzom...

Egyet nem preferálok, a lakásban cigizést. Én magam is kifáradok a kertbe, vagy úgy szívom az ablakban a cigit, hogy ne jöjjön be a szag... Az állot dohányszag avagy kocsmaszag nagyon ocsmány.

21F

2012. máj. 1. 03:53
 14/30 anonim ***** válasza:
De miért ne ítélné el? Gondolkozz. Ha szereti egyértelmű hogy elítéli, ráadásul szerintem eléggé gusztustalan látvány, amikor egy nő dohányzik. Minek kell rászokni egyáltalán?
2012. máj. 1. 04:05
 15/30 anonim ***** válasza:
Én cigizek, de azért nem vagyok lánc dohányos, na meg lakásba sose cigiznék. Volt olyan pasim aki nem cigizett, nem is nagyon cigiztem amikor vele voltam, de ha mégis, rögtön bekaptam egy rágót, fújtam parfümöt és ha tehettem kezet mostam, így meg is jegyezte, hogy nem érzi rajtam. De én ezzel úgy vagyok ha már valaki arra kérne, hogy szokjak le ha vele akarok lenni akkor nem kellene az illető, mert azért mindenkinek vannak rossz szokása, szerintem ha valaki "szívja az orrát és még köp is egyet" na az százszor undorítóbb mint a cigizés.
2012. máj. 1. 07:51
 16/30 anonim ***** válasza:

Engem nagyon taszit ha egy csaj cigizik.

21f

2012. máj. 1. 08:51
 17/30 anonim ***** válasza:

Kerdezo ennek semmi koze a muveltseghez vagy inteligenciahoz.

Egyszeruen nankaszt ha budos egy lany, kevesebb kedvem van hozzaerni

2012. máj. 1. 08:56
 18/30 anonim ***** válasza:
Páromat nem zavarja, mert cigi fétise van. :D
2012. máj. 1. 09:29
 19/30 ASOT ***** válasza:

Nem ítélkezem ez alapján!

Amúgy dohányzom igen!

de világ életemben csak odakint dohányoztam.

Odabent megmarad az a szag a ruhákat is átjárja, mindig kint szoktam.

Az ex barátnőim közül 1 cigizett csak.

DE! Egyik sem ítélt cigaretta miatt! De ha együtt voltunk akkor max kávéhoz vagy ebéd után gyújtottam csak rá, amúgy léekötött és így nem gondoltam rá. :)

ez olyan h "fúú cigizel, nem szeretlek utállak, szerettelek 2 évig de most h rágyújtottál gyűlöllek" nevetséges

2012. máj. 1. 09:31
 20/30 anonim ***** válasza:
Engem zavar. Irritál a cigaretta szaga, és igénytelennek tűnik a dohányzó ember. Emellett, ha megcsókolod, olyan, mintha kinyaltál volna egy hamutálat...
2012. máj. 1. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!