Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan legyek felé nyitottabb?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek felé nyitottabb? Ti mit tennétek a helyemben? 19/L /kicsit hosszú/

Figyelt kérdés

Már régóta tetszik egy osztálytársam... volt egy időszak, amikor oda voltunk egymásért, állandóan beszélgettünk, amit ő egyik pillanatról a másikra véget vetett. Mondta hogy ő nem akar tőlem semmit, csak barátok maradjuk. Ennek oka az volt, legalább is nekem ezt mondta, hogy nem akar elkötelezettséget. Pedig akkor már egy hajszál választott el, hogy barátságból szerelem legyen.

Mióta ez volt, azóta csak nagyon ritkán beszélünk, viszont akkor, ha valami olyan dolog történt vele, ami bizalmas és amit nem mond el másoknak. Tehát megbízik bennem, csak valahogy mégis eltávolodtunk... Nem beszélünk annyit és nem is keressük egymás társaságát. Én azért, mivel elutasított, nem tartom magam elég jónak hozzá, vagy ezt nem tudom jobban megfogalmazni... Csak azóta van benne egyfajta kétely. Nem megyek oda hozzá, mivel nem tudom mit gondolhat rólam. Viszont valahogy szeretnék ezen változtatni, hogy megint jóba legyünk és hogy talán több is legyen ennél. Valaki, ötletek?

2012. ápr. 30. 22:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem akar tőled semmit az tényleg úgy van. Esetleg egy 2. próbát tehetsz, de nem valószínű hogy jól fogsz kijönni belőle. Én így tapasztaltam amikor próbálkoztam lányoknál másodikra, és mindíg én húztam a rövidebbet. 19/F
2012. máj. 1. 00:16
 2/2 A kérdező kommentje:
... hát köszönöm a választ :/
2012. máj. 1. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!