Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehettem (és lehetek)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehettem (és lehetek) ekkora balf@sz?

Figyelt kérdés

Egy olyan srác vagyok, akinek gyerekkorában sok barátja volt, de szétszéledtek, különböző sulikba stb és teljesen egyedül maradtam. A sulimról annyit, hogy 25 ember beül és eddig tartott a történet, nem alakultak ki igazi barátságok. 15 éves koromtól kimaradt minden (most 18 vagyok) és odáig jutottam, hogy egyedül sétálgatok parkokban meg stb, mert annyira egyedül vagyok, minden "barátom"-mal már csak neten keresztül tudok beszélni mert messze vannak. Most is lementem és üldögéltem, gondolkodtam az életemen és rájöttem, hogy egyedül egy nulla vagyok, leszólítani is alig merek valakit, pedig egyébként jól nézek ki. A buszra várva 2 kiscsaj ott szórakozott, mert lekésték a buszt és szinte csak 3-an voltunk a váróban. Látszott rajtuk, hogy bejövök nekik, mikor odanéztem azonnal visszanéztek, egyértelmű volt az egész, összesúgtak, a cuki szót is hallottam, egyszerűen egy olyan szituáció volt, hogy ha azt mondanám "istenem, kérlek adj egy olyan eseményt az életemben, ami szinte tökéletes és mindenféle zavaró tényező nélküli a csajozáshoz" akkor ez lenne az.. De mégsem mentem oda, mégsem csináltam semmit, hiába nagy az önbizalmam a hétköznapokon EGYSZERŰEN NEM MENT és fogalmam sincs miért, annak keverékét éreztem, hogy nem akarom/nem tudom/nincs kedvem/rossz a hangulatom stb.

Van eszem, kiállásom és viszonylag jól nézek ki, mégis egy csődtömeg vagyok és nem jövök rá miért, annyira el vagyok keseredve, hogy úgy érzem meg akarok halni.

2012. ápr. 30. 20:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ja én is bújom a PUA-k világát. Úgy vagyok vele, hogy most már tudok randizni, a kézmegfogás az már túró... a csók viszont szinte lehetetlen... nincs elég vonzalom hozzá vagy valami mindig hiányzik! A külsőmmel nekem sincs semmi gond, izmosodom egyre jobban a fejem meg a jobban sikerült fajta.

Csak nézem ahogy körülöttem a bunkó köcsögöknek van szép barátnője, aki megérdemelné annak meg nincs. Ez a természet és a világ törvénye hogy az erősebb (esetünkben a tahó) uralkodik és megkap mindent, a gyengébbet pedig széttapossák és nem kap egy csepp szépet sem.

Erősebbé kell válnom!

F18

2012. ápr. 30. 21:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Jaj,de ismerem ezt a típust,ami te vagy.Nekem mindig bejött ez a távolságtartás,és komolyság,némi félénkséggel,mert mindig tudni akartam az okát,és emiatt mindig odamentem az illetőhöz beszélgetni,kapcsolat is sokszor lett belőle.

Az igazság viszont az,hogy valamiképp meg kell változnod,mert sokaknak viszont nem jön be ez,ami nekem.De ha gondolod,írj privátot,beszélgethetünk erről!

2012. ápr. 30. 22:58
 13/14 anonim ***** válasza:

hehehe, engem is tökéletesen jellemeztél, kb ezt akartam énis most leírni.pont ugyanez van most velem.

L

2012. máj. 2. 13:53
 14/14 A kérdező kommentje:

22:58

Írtam, de nem válaszolsz... :D

13:53

Lányként? :D

2012. máj. 2. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!