Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Öngyilkosság? Mit ér az élet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öngyilkosság? Mit ér az élet?

Figyelt kérdés

egy átlagos külsejű 21 éves srác vagyok lassan 5 éve nincs senkim.. annyira magányosnak érzem magam, így nem élet az élet... nem akarok egyedül lenni, eszembe jutott már az öngyilkosság is nem tagadom... állandóan az jár a fejemben, hogy soha se lesz senkim és egyedül maradok...

mit csináljak ha nem kellek senkinek?

2012. ápr. 29. 21:39
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
azért meleg nem leszek....
2012. ápr. 29. 21:59
 22/37 anonim ***** válasza:

Én megértelek, épp tegnap érzékenyültem el, rájöttem mennyire hiányzik egy lány az életemből. Te neked legalább volt már barátnőd, nekem még senkim sem volt pedig már 22 éves vagyok. :(

Emlékszem ma már olyan évfolyamtársaimnak is van barátnője, akik annak idején csak a számítógépes játékoknak éltek, míg én már akkor is szerelemről, lányokról álmodoztam.

Az élet igazságtalan, de az öngyilkosság sem megoldás.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2012. ápr. 29. 22:00
 23/37 anonim ***** válasza:
Az öngyilkosság mindenre megoldás :)
2012. ápr. 29. 22:03
 24/37 anonim ***** válasza:
Mitől lehetne stabil? Ugyanmár! Tényleg csak egy nő tehet egy férfit férfivá? Ennyire puding már ebben a világban mindenki? Akkor nekem tényleg magasak az elvárásaim! SZerintem ha önmagaddal nem vagy jóban, tényleg nem tud más szeretni. Ideje felnőni! Annyi siránkozós huszonéves pasit látni manapság, mint az elmúlt 100 évben összesen! Mi lenne, ha nem minden férfi csak sajnáltatná magát? Az összes randim mások nyavajgásának hallgatásával telt, évekig, mert egyetlen férfi sem képes megemészteni, ha dolgozni kell egy kapcsolatért. Amíg nem fogod fel, hogy nem azon múlik a férfiasságod, hogy hány nőt sikerül meghódítanod, addig ilyen is maradsz! L28
2012. ápr. 29. 22:05
 25/37 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem nagyon kíváncsivá tettél és küldhetnél esetleg egy képet. Őszintén elmondanám a véleményemet, de szerintem nincs baj a külsőddel, főleg ha már volt kapcsolatod.

Én 22 évesen tartok ott, hogy nem volt még egy barátom sem. De tudod mit mondok. Az öngyilkosság nem old meg semmit. Magadnak egy menekülési útvonal, de a családodnak, barátaidnak ezzel csak fájdalmat okoznál.

2012. ápr. 29. 22:08
 26/37 anonim ***** válasza:
Öld meg magad
2012. ápr. 29. 22:09
 27/37 anonim ***** válasza:

24

Ott a pont...

2012. ápr. 29. 22:15
 28/37 anonim válasza:
Semmiképen se tedd!
2012. ápr. 29. 22:15
 29/37 anonim ***** válasza:
24 - fogalmad nincs a dolgokról. Én mondhatom, hogy sok mindenben sikeres voltam. Sport, tanulás, munka stb. De nők terén képtelen voltam 1-et is összeszedni. és a 40. visszautasítás fele már tényleg 0 önbizalmam volt e téren, hiába az élet más területén a sikerek, itt kudarcot vallottam. tehát ez nem úgy megy, hogy na én most eldöntöm, hogy igazi férfi leszek, megszerzek mindenkit, magabiztos vagyok. Ez egy folyamat.
2012. ápr. 29. 22:22
 30/37 anonim ***** válasza:
21 éves lány vagyok - nem bányarém - és soha sem volt senkim. Sok srác tetszett már, de ők velem nem nagyon foglalkoztak, aki pedig hozzám próbált közeledni, nekem nem volt az esetem. Na? Én mit mondjak? :)
2012. ápr. 29. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!