Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Öngyilkosság? Mit ér az élet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öngyilkosság? Mit ér az élet?

Figyelt kérdés

egy átlagos külsejű 21 éves srác vagyok lassan 5 éve nincs senkim.. annyira magányosnak érzem magam, így nem élet az élet... nem akarok egyedül lenni, eszembe jutott már az öngyilkosság is nem tagadom... állandóan az jár a fejemben, hogy soha se lesz senkim és egyedül maradok...

mit csináljak ha nem kellek senkinek?

2012. ápr. 29. 21:39
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Hát az elmúlt két napban is történt 2 vissza utasítás, az egyik azt mondta nem ér rá, pedig egy szer amikor rámosolyogtam vissza is nézett , de amikor megkérdeztem ez volt a válasz-- a másik lány pedig egyfolytába nézett és múltkor oda mentem hozzá, de azt mondta van barátja... ilyenek történnek velem csak ... és soha nem jön össze és magamban keresem a hibát, hogy miért??
2012. ápr. 29. 21:48
 12/37 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban!:s

19/F

2012. ápr. 29. 21:49
 13/37 anonim ***** válasza:

üdv a klubban 19F

ja és ha öngyi leszel, mindenféleképp vedd fel vidire, hogy majd mi is viszontlássunk purutya extrémen!

2012. ápr. 29. 21:50
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem teszel ez ellen, akkor véged. AKkor tényleg ki is nyírhatod magad. Az önsajnálat legmélyebb bugyraiban sirdogálsz. Nézz a tükörbe, felnőtt férfi vagy, és ilyen nyivákolással töltöd a szabadidőd! TEssék összeszedni magad. Egyetlen nőnek sem kell egy érzelmileg instabil ember. Ne társat keress, hanem erősítsd meg magad. Ha stabil leszel más is annak lát majd és alakul magától. Foglald le magad, edzz, élj, és ismerkedj, előbb -utóbb összejön! DE ne rinyálj könyörgöm! L28
2012. ápr. 29. 21:50
 15/37 anonim ***** válasza:
enyém semmiit, kb 15 éves korom óta minden nap gondolok az öngyilkosságra 21
2012. ápr. 29. 21:52
 16/37 anonim ***** válasza:

"Egyetlen nőnek sem kell egy érzelmileg instabil ember"

És mégis mitől lenne érzelmileg stabil, önbizalomtól duzzadó kedves utolsó, ha folyamat elutasítják?

2012. ápr. 29. 21:53
 17/37 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok... csak jólesik kiírni magamból a dolgot, nem vagyok egy érzelgős tíous.. nem mutatom senkinek, hogy ezt érzem, de emberek vagyunk nem?? valahol kikell adnom magaból..
2012. ápr. 29. 21:57
 18/37 anonim ***** válasza:
Nem csak a szextől lehet ám stabil valaki. Ez még nem jutott eszedbe, ugye?
 19/37 anonim ***** válasza:
28%
Mi köze a szexhez ennek? A sikerélmény, az a fontos. Attól nő az önbizalom. 0 sikerélmény=0 önbizalom.
 20/37 anonim ***** válasza:
60%
Próbálkozz fiúknál!
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!