Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális vagyok. Hogy mondjam el neki?
Két éve tisztában vagyok vele, és nem, nem divatból. Senkinek nem tudja, és kezdem magam egyre "kínosabban" érezni, de ugyanakkor úgy érzem, egyszerűen képtelen lennék elmondani bárkinek. Egyszer elhatároztam, hogy elmondom a legjobb barátomnak, de amikor éppen arra terelődött a téma, kiderült, hogy szíve szerint soha nem barátkozna olyan lányokkal akik a saját nemükhöz vonzódnak, folyton attól tartana, hogy ráhajtanak.
Én egyáltalán nem vonzódom hozzá ilyen téren, de ez egyszerűen leblokkolt. Lehet, hogy inkább nem kéne elmondanom, úgyis kiderül egyszer, vagy...? Nem tudom.
Na én ugyanígy voltam,elmondtam 4 osztálytársamnak is.:) ez volt pár hónapja..na azért fokozatosan mondtam el..szóval kb 4-5 hónapja folyamatosan adagoltam pár embernek a témát.Az én barátaim elfogadtak..egy igazi barát elfogad.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!