Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Biszexuális vagyok. Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális vagyok. Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Két éve tisztában vagyok vele, és nem, nem divatból. Senkinek nem tudja, és kezdem magam egyre "kínosabban" érezni, de ugyanakkor úgy érzem, egyszerűen képtelen lennék elmondani bárkinek. Egyszer elhatároztam, hogy elmondom a legjobb barátomnak, de amikor éppen arra terelődött a téma, kiderült, hogy szíve szerint soha nem barátkozna olyan lányokkal akik a saját nemükhöz vonzódnak, folyton attól tartana, hogy ráhajtanak.

Én egyáltalán nem vonzódom hozzá ilyen téren, de ez egyszerűen leblokkolt. Lehet, hogy inkább nem kéne elmondanom, úgyis kiderül egyszer, vagy...? Nem tudom.

2012. ápr. 29. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
31%
Szó mi szó, én sem kultiválom a biszexualitást túlzottan, mert egy biszexuális embernek nagyobb eséllyel lesz egy idő után szexuális hiánya, mivel egy párkapcsolatban mindig csak az egyik nemi szerv iránti vágya elégülhet ki, a másik hiányzik.
2012. ápr. 29. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem finoman célozgass rá, figyeld a reakcióit. Keress pozitív példákat. Add elő, hogy neked tetszik egy-két ismertebb csaj. Ha a nők jönnének be, akkor ilyenek, meg ilyenek, csak ne hozzá hasonlót mondj. Semmi gáz nincs a biszexualitással. Nem arról szól, hogy egyszerre pasi is meg csaj is kell. Akinek meg rögtön z orgiapartyk jutnak eszébe, azok meg így jártak.
2012. ápr. 29. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki másnak ilyen nagy dolog ez? Én egyszerűen örülök, hogy kétszer annyi lehetőségem van.
2012. ápr. 29. 21:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Na én ugyanígy voltam,elmondtam 4 osztálytársamnak is.:) ez volt pár hónapja..na azért fokozatosan mondtam el..szóval kb 4-5 hónapja folyamatosan adagoltam pár embernek a témát.Az én barátaim elfogadtak..egy igazi barát elfogad.

16/L

2012. jún. 1. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!