Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet velem a baj hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velem a baj hogy egy lányt se érdeklek?

Figyelt kérdés

Soha se érdeklődtek utánam a lányok, egyik se kereste a társaságom. Tizenévesen elég visszahúzódó voltam. Most se vagyok nagydumás de azért sokat változtam.

Próbálkoztam egy-két lánynál de inkább kevesebb mint több sikerrel.

1.Volt akinek bejöttem de valamiért nem akart velem összejönni. Egyik napról a másikra nem szólt hozzám.

2.Volt aki került engem, elhívtam valahova és csak a kifogásokat kereste meg halogatta. Amikor megismertem akkor úgy vettem észre hogy szimpatikus vagyok neki.

3.Volt aki egyértelműen megmondta hogy nem. Vele régebben pedig nagyon jóba voltam, jól elhülyéskedtünk, sőt...

4.Most ismét tetszik egy lány. Amikor megismertem akkor nagyon jó fej volt, utána volt időszak amikor nem és volt amikor ismét. Most ott tartunk hogy szinte észre se vesz. Szeretnék vele találkozni de csak halogatja.

Mindegyikben közös hogy eleinte azt hittem hogy jól kijövünk és utána eltávolodtak tőlem.

2012. ápr. 28. 13:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az, hogyha érdekelnél is valakit, akkor visszautasítod.
2012. jún. 4. 19:40
 12/13 A kérdező kommentje:

Dehogy utasítanám vissza.

Ilyenre nem is volt még példa.

2012. jún. 5. 07:10
 13/13 anonim ***** válasza:

15:34

omg szerencsétlen önsajnáltató barom vagy. Azt hiszed hogyha lesz melletted egy nő változni fog valamit is az életed?? Ugyanolyan szerencsétlen leszel, csak egy szerencsétlen akinek nő van az oldalán!

2012. jún. 5. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!