Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti szoktatok azon agyalni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szoktatok azon agyalni, hogy milyen lehet egy vonzó, dögös embernek, akit "mindenki akar"?

Figyelt kérdés

Most hagyjuk ezeket a mindenkinek más a szép sablonokat. Arra vagyok kíváncsi, hogy mivel én világéletemben átlagos voltam, és vért izzadtam, hogy valahogy elfogadhatóbbá preparálhassam amit a természet osztott - szo-szo sikerrel - mások egyszerűen gyönyörűnek, vonzónak, szexinek születnek. Mind pasi, mind csaj tekintetében. És szerintem ez nem függ se sminktől, se ruháktól, mert egy alapvetően gyönyörű arcú nő munkásruhába is bújhat, és szexis lesz, én maximum nevetséges. Meg pasiknál is, van aki egyszerűen csak vonzza a csajokat, pedig semmit se csinál.

Ti néha - irigységből vagy sem - nem szoktatok elfilózni, hogy milyen lehet nekik? Hogy milyen lett volna alapvetően gyönyörűnek, vonzónak, sármosnak születni?

Főleg ha tömegközlekedésen utazom és látok ilyen dögös csajokat, akik tornacsuka-farmer-póló kombóban is vonzzák a férfitekinteteket, akkor szoktam elmerengni, hogy vajon nekik jó vagy sem? Bár valszeg jó.

Csak kíváncsi vagyok, ti hogy vagytok ezzel?

2012. ápr. 27. 23:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem olyan regen lattam egy videot, amin Michael Fassbender alldogalt egy feltunoen csinos olasz, talan riporter, talan valami hostess lany mellett es kozben vart valami interjura, vagy hogy kerdezzenek tole.

Csak rapillantott parszor a lanyra es mosolygott ra, meg valamit jatekosan kerdezett tole es lehetett latni, hogy a lany maris kenyerre van kenve...

Bevallom, akkor azert elgondolkoztam, hogy ezeknek az embereknek az elet ezen reszebe bizony nem kell tul sok erofeszitest beletenniuk...:D

Amugy nem igazan gondolkozom ilyesmin, abbol gazdalkodok, amim van es felesleges idotoltesnek tartom, hogy mas emberekre irigykedjek, mert azzal en nem haladok elorebb semmit.

2012. ápr. 28. 09:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Legyél milliomos és egyből dögös leszel.

Kérdésedre válaszolva nem, nincs ilyenre ideje egy értelmes személynek.

2012. ápr. 28. 15:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Hihetetlenül fárasztó, de egyben jó is. Egy nagyon rossz része, hogy mivel sokan megnéznek, és sokaknak tetszek, mindig egyre szebb akarok lenni. Soha nem látom magam elég szépnek, és ha valaki nem néz meg, vagy valakinek annyira nem keltem fel a figyelmét, akkor mindig magamban keresem utána a hibát, hogy nem vagyok elég szép.

Viszont jó is, mert ha megnéznek, az nagyon növeli az önbizalmamat, mégis, ennek ellenére egy kicsit önbizalom hiányos vagyok.

Na meg amit valaki már említett, jó lenne, ha nem az járna a férfiak fejében, amikor meglátnak, hogy "hú, de megba.sznám!".

16/L

2012. ápr. 28. 20:12
 14/14 A kérdező kommentje:

Azért kétlem, hogy aki szép, azt csak és kizárólag mindenki megd.ugni akarja. Hisz csomószor látok gyönyörű lányokat a barátjukkal.

Nekem is van barátom, sok gondom azért nem volt a srácokkal, nem irigységből írtam ki a kérdést, talán picit, mert én sosem voltam a figyelem középpontja, kedvelnek a srácok, mert barátságos vagyok velük és jól kijövünk, de néha úgy örülnék, ha én lennék az, akit mindenki irigyel, akit mindenki meg akar dugni. :D És a kisugárzásom sosem fog változni, mert tudom, hogy milyen vagyok, lehet vele ezt-azt kezdeni, de sosem leszek olyan lehengerlően vonzó, mint egy-egy ilyen csaj. :) De kösz a válaszokat felpontoztam mindenkit

2012. ápr. 28. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!