Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok azon agyalni, hogy milyen lehet egy vonzó, dögös embernek, akit "mindenki akar"?
Most hagyjuk ezeket a mindenkinek más a szép sablonokat. Arra vagyok kíváncsi, hogy mivel én világéletemben átlagos voltam, és vért izzadtam, hogy valahogy elfogadhatóbbá preparálhassam amit a természet osztott - szo-szo sikerrel - mások egyszerűen gyönyörűnek, vonzónak, szexinek születnek. Mind pasi, mind csaj tekintetében. És szerintem ez nem függ se sminktől, se ruháktól, mert egy alapvetően gyönyörű arcú nő munkásruhába is bújhat, és szexis lesz, én maximum nevetséges. Meg pasiknál is, van aki egyszerűen csak vonzza a csajokat, pedig semmit se csinál.
Ti néha - irigységből vagy sem - nem szoktatok elfilózni, hogy milyen lehet nekik? Hogy milyen lett volna alapvetően gyönyörűnek, vonzónak, sármosnak születni?
Főleg ha tömegközlekedésen utazom és látok ilyen dögös csajokat, akik tornacsuka-farmer-póló kombóban is vonzzák a férfitekinteteket, akkor szoktam elmerengni, hogy vajon nekik jó vagy sem? Bár valszeg jó.
Csak kíváncsi vagyok, ti hogy vagytok ezzel?
Na látod, én is szoktam ezen gondolkozni... :)
Én kb. egy éve leadtam pár kilót, és onnantól kezdve sokkal több pasi megnézett. Az arcom nem csúnya, de még mindig van rajtam felesleg (amit sokak szerint csak én látok, de ez pont elég ahhoz, hogy kicsi legyen az önbizalmam). Szerintem fontos az, hogy tegyél meg mindent azért, hogy elérd azt a külsőt, amilyet szeretnél- akkor tutira nem marad el a várt eredmény! :) A másik dolog: nagyon fontos a magabiztosság. Szerinted megnéznének egy "senki ne nézzen rám, csúnya vagyok" lányt a pasik? Hidd el, hogy nem csak a külsejük miatt nézik meg azokat a "jó nőket".
Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!