Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti szoktatok azon agyalni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szoktatok azon agyalni, hogy milyen lehet egy vonzó, dögös embernek, akit "mindenki akar"?

Figyelt kérdés

Most hagyjuk ezeket a mindenkinek más a szép sablonokat. Arra vagyok kíváncsi, hogy mivel én világéletemben átlagos voltam, és vért izzadtam, hogy valahogy elfogadhatóbbá preparálhassam amit a természet osztott - szo-szo sikerrel - mások egyszerűen gyönyörűnek, vonzónak, szexinek születnek. Mind pasi, mind csaj tekintetében. És szerintem ez nem függ se sminktől, se ruháktól, mert egy alapvetően gyönyörű arcú nő munkásruhába is bújhat, és szexis lesz, én maximum nevetséges. Meg pasiknál is, van aki egyszerűen csak vonzza a csajokat, pedig semmit se csinál.

Ti néha - irigységből vagy sem - nem szoktatok elfilózni, hogy milyen lehet nekik? Hogy milyen lett volna alapvetően gyönyörűnek, vonzónak, sármosnak születni?

Főleg ha tömegközlekedésen utazom és látok ilyen dögös csajokat, akik tornacsuka-farmer-póló kombóban is vonzzák a férfitekinteteket, akkor szoktam elmerengni, hogy vajon nekik jó vagy sem? Bár valszeg jó.

Csak kíváncsi vagyok, ti hogy vagytok ezzel?

2012. ápr. 27. 23:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam.De most így belegondolva,fárasztó lehet.
2012. ápr. 27. 23:49
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem szoktam. De biztos nekik is vannak problémáik, csak attól, hogy dögösek nem biztos, hogy jó nekik.
2012. ápr. 27. 23:52
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretnék dögös lenni. Nem válogathatom meg ugyanis, hogy ki csorgassa értem a nyálát, így nagyon fárasztó lehet, hogy minden csoffadt jöttment beszólogat.
2012. ápr. 27. 23:55
 4/14 étoile et lune ***** válasza:
100%
Hát, én úgy képzelem, hogy mindenkinek vannak erősségei és mindenkinek jut gyengeség. Például sokszor van ugye, hogy a szexi lányok buták, vagy hogy egy kismellű csajnak tök jó s*gge van, vagy hogy valaki jaj de szép, de alig van haja, esetleg pattanásos és stb. Szóval mindenkinek jut jó is, rossz is. Nem szoktam ezen nagyon agyalni, max ha látok egy nőt, és épp önbizalom hiányos napjaimat élem, megjegyzem magamban, hogy cö, rohadjon meg, hogy szebb nálam (igen, ez elég tipikus), de amúgy nem képzelem magam a bőrükbe. A saját bőröm is megfelel nekem. :)
2012. ápr. 27. 23:57
 5/14 étoile et lune ***** válasza:
100%
Amúgy nincs olyan ember, akit mindenki akar. Legalábbis ha van is, az fix, hogy nem a külsejével hódít. Nem akarnék olyan lány lenni, aki csak azzal tudja megfogni az embereket.
2012. ápr. 28. 00:04
 6/14 anonim ***** válasza:
53%
Oké, hagyjuk ezt, hogy a szép lányok buták. Semmivel sincs arányaiban több okos ronda lány mint szép. Ez csak mese. (Amúgy nem védem őket, nem vagyok se szép, se lány.)
2012. ápr. 28. 00:09
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezen gondolkoztam már,mert ezt átéltem serdülő koromtól kezdve.Nagyon sok faszi legyeskedett körülöttem,stb,valahogy mindenhol előnyt élveztem.El se tudtam volna képzelni,hogy mi lenne ha nem lennék szép:)Aztán ahogy múltak az évek,elegem is lett ebből,teljesen más lett az értékrendem,nem akarok már mindenkinek megfelelni,egyedül a barátomnak,most már felveszem a kényelmesebb cuccokat,és nem állok a tükör előtt 5órát ha mennem kell valahova:)És a kisugárzás a leglényegesebb így van,nem a ruha:)Most már kimondottan irritál ha rám néz valami pasi:D Szóval meg lehet unni szerintem.
2012. ápr. 28. 00:26
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Elmondom milyen!! Szar!!! Mar nagyob elegem van abbol, hogy A ribinek/ures fejunek neznek ergo nem latnak a felszin moge B zavarba jonnek tolem az emberek! Nem mondom, hogy ez az adottsagaim miatt van, igaza van az elottem szolonak a kisugarzas a fontos! Szeretnek egy igazi tarsat talalni vegre aki nem csaj a kulsomet nezi, hanem kivancsi is arra aki vagyok!! De ez nagyon nehez emiatt is, mert azt gondoljak, hogy en felszines lehetek akinek csak az szamit, hogy a baratja h nez ki! Peidig ez egyaltalan nem igy van!! Persze jo erzes, hogy az utcab megbamulnak meg a ferfiak sokkal elozekenyebbek velem, de ez csak arra dobbentett ra, hogy az embereket ne a kulso alapjan iteljem meg. Sokkal inkabb felfigyelek egy kevesbe vonzo, de erdekes emberre!! Remelem erted mit akarok mondani....
2012. ápr. 28. 04:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Elmondjam neked milyen? Egyszerűen szar.. Ha megnéznek akkor csak az a jár a fejükbe, hogy de meg b..sznám, az meg,hogy szőke vagyok azzal még megkapom a "szőke" jelzőt is. Oké, hogy szeretek vásárolni, megyek fodrászhoz, pedikűr, manikűr, de ettől még nem vagyok egy kis hülye elkényeztetett liba, az, hogy van agyam is az senkit nem érdekel. Egyedül a mostani párom volt az aki megjegyezte, hogy "Te az okos barbie vagy?". Nem jó ez se ha mindenki csak a bugyidba akar jutni, vagy azért szed fel, hogy a baráti előtt tudjon vagánykodni "mekkora jó nőm van".
2012. ápr. 28. 08:15
 10/14 anonim ***** válasza:

Na látod, én is szoktam ezen gondolkozni... :)

Én kb. egy éve leadtam pár kilót, és onnantól kezdve sokkal több pasi megnézett. Az arcom nem csúnya, de még mindig van rajtam felesleg (amit sokak szerint csak én látok, de ez pont elég ahhoz, hogy kicsi legyen az önbizalmam). Szerintem fontos az, hogy tegyél meg mindent azért, hogy elérd azt a külsőt, amilyet szeretnél- akkor tutira nem marad el a várt eredmény! :) A másik dolog: nagyon fontos a magabiztosság. Szerinted megnéznének egy "senki ne nézzen rám, csúnya vagyok" lányt a pasik? Hidd el, hogy nem csak a külsejük miatt nézik meg azokat a "jó nőket".

Hajrá! :)

2012. ápr. 28. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!