Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan pasik, akiknek 30-31 éves korukra még nincs feleségük, azok nem érzik azt, hogy pedig már ideje lenne nősülni? Vagy mit gondolhatnak?
8. vagyok és NŐ.Meg se fordulna a fejemben ilyen kérdés.
Másfelől egyáltalán nem mindenki akar családot alapítani,akár nő,akár férfi.Nekem ne mondja már meg senki,mikor lesz ideje szülni,jó?????????
Szerintem a kérdező egyáltalán nem bántó szándékkal írta a dolgot és nem is a papírforma volt az elsődleges kérdése, csak ti nem értitek.
Arra céloz, hogy a férfiak is éreznek-e olyat, mint a nők, hogy pörög az idő.
Szerintem meg eléggé úgy jött le,mint szemrehányás.
Különben a férfiaknak nem pörög az idő,nekik nem múlik el a nemzőképesség 50 körül.Nem is legyártaniuk a gyereket 40 előtt,mint a nőknél.Ergó:)))
Szerintem meg semmi szemrehányás nincs benne.
Na éppen erre volt kíváncsi, amit te is leírtál. Egyébként ismerek olyan férfit, akit frusztrál, hogy 30 éves és nem akart még elvenni senkit.
Szóval ő nem a papírra céloz szerintem, hanem magára a megállapodásra, csak ti leragadtatok a házasság intézményénél és nem gondoltatok bele a mondanivalójába.
Férfiak :D
Bocsánat én arra gondoltam,hogy megállapodni nem akarnak.Tehát nem csak papírt nem,de tartós kapcsolatot sem.30 körül még bőven lehet bulizgatni,csajozgatni,stb.
Különben én még azon vagyok fennakadva,hogy miért érzik szükségét egyesek felállítani egy normát,hogy ez így jó,ennek így kell lennie,31 évesen már "feleségének kell lenni" de minimum tartós kapcsolatban kell élni...
Már fáradok és a lehető legrövidebben,tőmondatokban beszélek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!