Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az ideális korkülönbség?
Sziasztok! =)
16 éves lány vagyok. Eddig egy barátom volt, aki egyidős volt velem. Jól éreztem magam vele, de nem tudott komoly lenni, ami zavart. Mostanában azon gondolkozok- vajon melyik eset a jobb? Ha közel egyidősek vagyunk, vagy ha olyan 6 év van köztünk? Vagy csak egyénfüggő, hogy kik illenek egymáshoz?
Teljesen egyénfüggő!
Ezt állíthatom, mivel van egy haverom, akinek három évvel idősebb nője van, és már évek óta jól megvannak.
Bár, szerintem a legideálisabb, ha azonos korosztállyal jársz,itt egy rövid sztori:
Az első világháború előtt, mindig idősebb férfihoz mentek a nők férjül, amikor befejeződött a háború, akkor két három generáció el is tűnt, és akkor jelentkezett az a helyzet, hogy a nők, akár öt évvel fiatalabb férfihoz mentek hozz, na most ez ismét megváltozott a második világháború után.
A nagyképű okoskodó csávók érettebbek a kortársaiknál,én azt javaslom, hogy maradj a korosztályodban, +-1 év.
Egyénföggű .. Én 16 éves fiú vagyok de unokatestvéremmel és hawerjaival vagyok el a legjobban(23 évesek)
De tényleg egyénfüggő.. amúgy szerintem is úgy 1-5 évig terjedő jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!