Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves fiúnál mi a szerelem?
nem érzed kínosnak hogy az előző kérdés is a tiéd?
de egy év korkülönbség nem sok. főleg az ilyen kis sz@rosoknál mint én, meg ti.
Én is 14/f vok, szerintem ebben a korban a szerelem 2 dolgot jelent:
1 dugni akar -.-"
2 legyen valami téma a suliban
Nálunk is az osztálytársak folyton mondják hogy ők így szerelmesek, meg hogy megőrül a lányért. Én nem egy lányt utasítottam vissza. Nem jó az semmire, csak hogy utána szakítunk és akkor az összes lány azt fogja beszélni hogy én milyen egy bunkó paraszt vagyok. Barátok lehetünk, lóghat velem ha akar, de egy az együtt járunk, meg szerelem hülyeség ebben a korban nagy marhaság! Inkább gépezek vagy lógok a haverokkal.
"Én is 14/f vok, szerintem ebben a korban a szerelem 2 dolgot jelent:
1 dugni akar -.-"
2 legyen valami téma a suliban
Nálunk is az osztálytársak folyton mondják hogy ők így szerelmesek, meg hogy megőrül a lányért. Én nem egy lányt utasítottam vissza. Nem jó az semmire, csak hogy utána szakítunk és akkor az összes lány azt fogja beszélni hogy én milyen egy bunkó paraszt vagyok. Barátok lehetünk, lóghat velem ha akar, de egy az együtt járunk, meg szerelem hülyeség ebben a korban nagy marhaság! Inkább gépezek vagy lógok a haverokkal."
"NEM EGY LÁNYT UTASÍTOTTAM VISSZA" XDDDD
biztosan nagyon tapadnak rád a nők xDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!