Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem egyértelmű a viselkedése. Tudnátok segíteni?
Van egy fiú, aki nagyon tetszik. Egyszer beégtem előtte és ebből rájött. Letiltott a facebookon és azóta alig szól hozzám. Egyik barátnőm megkérdezte tőle,hogy bejövök e neki
és némi habozás után mondott nemet.Egy másik barátnőm facebookon beszélt vele és neki azt mondta, hogy igen.(Amúgy nem én kértem meg rá őket.)
A viselkedése sem egyértelmű. Én ezt nem értem.
Tapasztalatokat várok és esetleg "ilyen" fiúk válszait.
Köszi!
Hát nekem is megkérdezte a barátnőm tőle de nem válaszolt csak mosolygott...
Szerintem nem tudja pontosan ,hogy mit akar.
Ha akarsz írhatsz privit!:)
14/L
Én azt tudom elképzelni, hogy először valóban nem érdekelted, ezért tilthatott le és nem is kereste e társaságod.
Aztán amikor a két barátnőd beszélt vele rólad, akkor kezdett el felfigyelni rád, és most már nem annyira egyértelműek az érzései veled kapcsolatban. Valószínűleg ő sem tudja, hogy mit akar. Összezavartad. De ha nem kezdeményez ezek után sem, akkor kár rá az idődet pazarolni, mert te már megtetted az első lépéseket felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!