Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tennem ahhoz, hogy a lányok érdekesnek tartsanak? 21/F
Figyelt kérdés
Szerintem egy unalmas srác vagyok, emellett csöndes is tehát egy vesztes, aki nem "p*ncimágnsnek" született mint egyesek.2009. jún. 22. 14:30
1/41 anonim válasza:
ne elérhetetlen csajnál próbálkozz:)kell egy kis sikerélmény,és ha a "tökéletes cicababákra" hajtassz,nyilván lenézően passzolnak...és annál kellemetlenebb szerintem nincs.nézz körül baráti társaságban beszélgess lányokkal...legyél megértő,kedves,humoros:)és tuti nem vagy unalmas gondolkozz pozitívabban:)ne hagyd,h mindig a lányok beszéljenek néha nyisd ki a szádat mesélj egy vicces sztorit:) 16L
2/41 anonim válasza:
A csöndes nem feltétlen unalmas.:) Miért tartod magadnak unalmasnak? Konkrét pl.
3/41 anonim válasza:
A lúzerség nem a végzeted, figyeld meg, hogy csinálják azok, akiknek minden összejön, és tanulj tőlük. Lehet fejlődni, és magadat sem kell feladnod. Saját tapasztalatból beszélek, én is a béka segge alól indultam. Most már kb.látom a segglyukat:DD
4/41 A kérdező kommentje:
Konkrét példák? Jól van először is kevés barátnőm volt egyik se komoly, tehát elég tapasztalatlan. Emellett szűz vagyok, teház a szex kínszenvedés lenne egy lánynak az eléjén Velem. Kevés barátom van tehát az Életem olyan mint egy tó álló víz nem nagyon történik semmi, hú de érdekes amit hú de érdekes sztoriként mesélhetnék el. Világ életemben kerültem a balhékat, tehát kemény fiú se vagyok inkább puha p*cs. Sokat vagyok itthon leginkább sportolni, kocsmázni, kártyázni, néha buliba,koncertekre, nyáron Velencére járok el néhány haverral. Kevés hobbim van: gitározás (sok lány rühelli a rockeret szóval ez csak nehezít a dolgon), sportolás, tévézés. Nehezen oldódom társaságban, de ez leginkább akkor érvényes ha több a számomra ismeretlen ember egy táraságban, szóval kussolok. Ezek után nem hiszem, hogy lenne lány, aki belém szeret. A cicababákról annyit, hogy nagyon nem szeretem őket, lehet, hogy állati jól néz ki némelyik, de amilyen gyorsan felfigyelek rájuk, olyan gyorsanel is felejtem őket. Tisztelettudó, udvarias, kedves, humoros ember vagyok egy lány barátom szerint, aki szerint jól is nézek ki, de Ő foglalt sajnos. Hát ez az ábra.:(
2009. jún. 22. 14:58
5/41 anonim válasza:
Írtam egy picit hosszabb véleményt vagy mit de nem küldi el...mehet e-mailben vagy valahogy? Ha érdekel.(konkrét példás vagyok)
6/41 A kérdező kommentje:
Szia Konkrét Példás:) most probáld meg!
2009. jún. 22. 15:25
7/41 A kérdező kommentje:
Egy másik gépről kell bejelentkeznem sajnos.:S
De most küldhetet, mert ezen a bizonyos másik gépen vagyok.
2009. jún. 22. 15:26
8/41 anonim válasza:
Most sem küldi. "Az általad elküldeni kívánt szavak/mondatok fennakadtak automata trágárságszűrőnkön!" Ezt írja ki.:D
9/41 anonim válasza:
Hmm, lehet átneveztetem magam Konkrét Példás-ra:D Ez vicces:D
10/41 A kérdező kommentje:
küldtem e-malit!
2009. jún. 22. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!