Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kijelenthetem, hogy belémzúgott. Nem akarom, hogy csalódjon bennem. Mit tehetnék?
Pár hete felvett egy srác msn-re, akit eddig csak ritkán láttam a faluban (pár utcányira lakik). Még sosem beszéltünk. Msn-en nagyon jól elvagyunk... nem mondta ki, de nagyon sok jel utal arra, hogy bejövök neki. És mondhatni..már szinte belémzúgott. Pl. tegnap ki is írta msn-re, hogy "csak Xnek:)"(=nekem). Ezt nem nagyképűségből mondom, de tényleg oda van értem.:/ Nagyon örülök neki, de még nem is taliztunk.:S Kinézetre nekem is nagyon bejön, de még sosem beszéltünk... Nagyon félek, hogy a közeljövőben való talinkon kiábrándul belőlem, vagy csalódik.:( Az a baj, hogy úgy beleélem magam, hogy tetszek neki, hogy szar lesz a tali után csalódni, és rájönni, hogy csak kinézetre jövök be neki. (Ráadásul a hibáimat nem láthatta -pl hogy rosszak a fogaim) Pedig annyira jó lenne vele összejönni.:( De tudom, hogy csalódni fog, és nem lesz belőle semmi.:(:(
Mit tanácsoltok?
16/L (a srác 16/F)
Szerintem minél hamarabb találkozzatok én is így jöttem össze a barátnőmmel ős is fél mert neki is vannak hibái és már 5 hónapja vagyunk együtt sok sikert :D
19/F
Ameddig nem találkoztok személyesen addig minden zsákbamacska ! mihamarabb találkozzatok és akkor kiderül h hogyan áll a helyzet. És próbálj egy kis önbizalmat szerezni, majd légy laza, vess fel témákat és légy beszélőpartner !
sok sikert!
köszi:)
hát megpróbálok jól szerepelni:D:D de nagyon félek...:S még nem is beszéltük meg a tali időpontját, de már most úgy dobog a szívem, hogy az már ááá:S:D:D úgy izgulok... pedig nem kéne:S de úgy szeretném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!