Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmasra nyílnak szemei, én engem néz. Lehet, hogy megint belémzúgott?
Régebben tetszettem egy fiúnak.Akit látásól ismerek.(olyankor mikor látott, mindig hatalmasra nyíltak a szemei és engem nézett). Utána leoltott:S elmondott mindennek és nem foglalkozott velem..(mintha nem is léteznék, rám sem nézett). Most viszont újra hatalmasra nyílnak a szemei, mikor meglát, és engem néz. Lehet ennek valami jelentősége? Lehethogy újra tetszek neki?:D
am ő 16/f, én 16/l.
Szóba jöhetnek a hatalmasra nyíló szemek a piától is.:D
lehet ivott 2felest azt azért van ez az egész. (:
Neharadgudj drága. csak olyan hangualtom volt h nem hagyhattam ki. :D
Szóval.. valóban belédzúgott ahogy így leírtad.
Ha gondolod tegyél 1 lépést h közelebb kerülj hozzá és majd jönnek a dolgok onnantól.
Vagy pedig megvárod míg ő tesz vmien lépést feléd.
puszi. :)
:))
köszi.:D
"Hatalmasra nyílnak szemei, én engem néz. "
:))))
Hát ez nagyon jó nagyon tetszik köszi! Még az hiányzott a végéről hogy közben szuszog. :)
Sanszos egyébként hogy igen mivel még nagyon fiatalok vagytok nem tudja hogy sármosnak kell lenni nem pedig a gazdit csodáló kiskutyusnak. De nagyon aranyos tetszett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!