Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves fiúk! Ti egy 15-16 éves szűz lányt vagy egy huszonéves szűz lányt választanátok párotokul?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 21:56
21/23 anonim válasza:
Elsők, jó, hogy nem öregnek nevezitek a 20 éven felülieket...
22/23 anonim válasza:
Senki nem írta a helyes választ!! Először a 16 évest, majd pedig az idősebbet.
23/23 Béca válasza:
Hát én úgy vagyok vele, hogy inkább legyen egy 16 éves barátnőm, akivel elég komolyan el lehet beszélgetni, de ugyanakkor el is lehet vele hülyéskedni. Ellenben egy huszonéves lány akivel egy komoly szót sem lehet váltani biztos, hogy nem kéne. Egyébként 26 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!