Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves szűz fiú vagyok nagy szeretéhséggel, mit tehetnék?
Hajdú-bihari 22F!
Már megint ide fosod a szarod?!
Menj már a pitsába, keríts magadnak életet...
Mi a szart akarsz te egy nővel? Komolyan azt hiszed abból áll a kapcsolat, hogy kézen fogva jártok, csókolóztok meg összebújtok esténként a takaró alatt?...
El vagy te tévedve baszod...
ma 01:00
Tévedtél. :D
Ő nem én.
ÉN vagyok a hajdú-bihari srác.
A kérdező egy másik kollega. -.-
XDD
És ha segítséget kérnél egy pszichológustól? Biztosan valami lelki eredetű gondjaid lehetnek, csak nem tudsz róla. Ő nagyon sokat tudna segíteni!
Minden fejben dől el, ezt soha ne feledd!
Sok sikert! ;)
17/L
"Ilyen vagyok, mindig is ilyen voltam, ezen nem tudok változtatni"
Akkor minden úgy lesz,ahogy most van.
Most már én is tudom, hogy mi a bajod.
Teljesen negatívan állsz hozzá a dolgokhoz...
"Én nem tudom ezt, én nem tudom azt...." Ezért nem is megy a dolog.
Mindenki tud mindent, csak akarni kell. De hiába akarod ha emellett azt mondogatod, hogy úgysem fog sikerülni. A gondolataidnak teremtő hatásuk van!
Egy pszichológus igen is tudna segíteni, ha hagynád magad.
Próbáltam már változni. És biztos fogom is még próbálni. Most azt akartam volna, hogy jelen állapotomban találhatok-e partnert ilyen összebújásra vagy hasonlóra. De a kérdésemre senki nem válaszol :)
De azért köszönöm hogy segíteni próbálsz, értékelem. Te rendes vagy, és nem csak utálkozol mint mások. Csak máshogy akarsz segíteni, mint ahogy én most vártam :)
Ha az összebújás alatt a szexet érted, akkor biztosan fogsz rá találni olyan lányt.
Viszont ha csak simán megölelni, filmet nézni, akkor kevesebb az esély.
Én sem szívesen "romantikáznék" egy idegennel. A barátommal persze nagyon szívesen, de csak úgy nem.
Persze vannak kivételek, szóval bármi megtörténhet! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!