Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik azt a pasik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt a pasik, hogy a pénzre utazik minden nő?

Figyelt kérdés
Én nem gondolom magam pénzes pasasokra vadászó plázamacskának, de lassan ott tartunk, hogy a pasik már akkor is ezt hiszik a csajról, ha mondjuk meg kell hívnia 2 gombóc fagyira a leányzót. Fukarok vagytok, vagy csórók, vagy mi bajotok van? És ha fel van háborodva egy nő, amiért még egy rendes vacsorára se hívják meg a fukari pasasok, akkor bezzeg mi vagyunk az ócska lotyók....
2012. ápr. 26. 18:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Én bizony fel vagyok háborodva!

Lehet, hogy régimódi vagyok, de annyit elvárok egy pasitól, hogy az első időkbe tegyen meg mindent, amit lehet, nem kell 20ezres számlát csinálni, nem arról van szó. A nőket illik elvinni vacsorázni, cukrászdába, vagy moziba. Én attól akadok ki, hogy a férfiak már az elején hátrálnak, amiért emiatt meg kell erőltetni magukat. Tisztelet a kivételnek, mert tudom, hogy vannak sokan, akik ugyanilyen régimódiak, mint én.

2012. ápr. 26. 20:42
 12/15 anonim ***** válasza:

Milyen jogon követel bármit is? Ha úgy érzi, hogy a srác nem tudja neki azt nyújtani, ami neki kellene, akkor lépjen tovább, ne pedig háborogjon.

Na nekem erre van is egy élő példám,amikor még otthon dolgoztam volt egy jól kinéző igényes barátnőm aki tette a jót és a szépet,és hogy őt nem érdekli az anyagi része a dolognak!Egy ideig nem érdekelte,persze én amit tudtam meg is adtam neki,amit bírt a pénztárcám,de nerestem túl jól a 7 hónapnál,jöttek a panaszok hogy miért nem megyünk színházba,miért nem megyünk többet moziba és miért nem veszek neki több virágot?Mondtam hogy ahhoz neki illene 22 évessen elmenni dolgozni és nem a szülein élősködni,hozzá teszem ha van pénzem és akkor ha volt akkor mind ezt meg is tettem,persze ez nem tetszett neki hogy én nem tudom őt minden földi jóval ellátni és így el is hagyott engem,de pechjére rá pár hónapra kikerűltem külföldre!Persze azóta egy lóvés fazonnal dugatja és tartatja el magát

2012. ápr. 26. 20:47
 13/15 A kérdező kommentje:
utolsó, ezt megértem, hiszen a leányzó kicsit tovább nyújtózkodott, mint ameddig a te takaród ért... és persze az elején te is mindent megtettél, amit lehet, ami belefér.
2012. ápr. 26. 21:02
 14/15 anonim ***** válasza:
90%
Igen. Fukarok és csórók, és lusták is. Se dolgozni nem akarnak, se a testükkel törődni, se tanulni, se semmi, és csodálkoznak, hogy nincs nő, meg hogy senki sem hajlandó megbízni bennük és alapozni rájuk. Tisztelet a kivételnek.
2012. ápr. 27. 14:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez nem régimódiság, ez leplezetlen anyagiasság, pénzsóvárság. Ne csodálkozz, ha a kutyának se kellesz hosszú távon.
2012. ápr. 27. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!