Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy beszélhetném rá a páromat? (bővebb lent)
Párommal le szeretnénk feküdni 1 év után,de óvszer nem stimmel,a tablettát meg ellenzi,mondván sok a mellékhatás,hormonok,stb :/ Hogy győzzem meg róla hogy legalább kipróbáljuk?Ráadásul nem is neki kellene szedni,csak szerinte furán fogok tőle viselkedni :/ Ötletek?
18/L
ez egy retardált p*cs-.- furán fogsz töle viselkedni looool
hagyd el még ma :D
mi az hogy az óvszer nem stimmel?
van ilyen....
mint ahogy van, hogy a másik spermájára allergiás valaki...
mi lenne, ha nem mondanád meg neki, és el kezdenéd szedni? 2-3 hónap alatt védett leszel
Nem lehet, hogy nem akar lefeküdni veled? Oké, ez hülyén hangzik, de mégis?
Az én párom sem szeretné, ha bogyókat szednék a hormonok miatt, de nálunk bevált a gumi. Szerintem ha összeköltözünk, lehet mégis az lenne belőle, de legalább tudom, hogy az egészségem miatt mondja, nem hülye indokkal. De ha egy 18 éves le akar feküdni a barátnőjével, szerintem kicsit kreatívabb lenne, ha ki kell találni a védekezést. Vannak a hormonmentes cuccok, a pharmatex, de azt hallani, nem biztonságosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!