Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetem a páromat hogy válasszon köztem és a "barátja" közt?
Ez nem lenne korrekt dolog tőled! Én is a barátomat választanám, mert csajt lehet találni, de legjobb és igaz barátot nagyon nehéz!
24/f
ha nem mondasz semmit akkor egy h.ülye pics@ vagy mint a többi idióta lány aki benne marad ilyenben aztán sírrrí!
Ha nem akarsz ilyen lenni, és nem akarsz évekig sírni, akkor megmondod neki a következőt!
"Választhatsz drágám, vagy ugrálsz a munkakerülő, sötét haverodnak és vele fogsz d-ugni, vagy én is fontos leszek neked és választod a p-uncit akit szeretni is fogsz?? ha nem akkor nyitva az ajtó és húzhatsz a f@szba"
az a baj hogy félek, félek hogy kiközösítenék a abrátomat, ő lenne a beképzelt s*gfej, akkor is ha nem szól hozzájuk akkor is ha nem add kölcsön, nem hiszem hogy puhány lenne a barátom, de ezek fekete sötét kisemberkék :'( nem lehet őket levakarni.
Na meg z hogy a 2 hsz a barátot választaná, hisz nehéz igaz barátot találni,akkor közlöm hogy ő nem igaz normális barát hanem csak egy kis b*** aki kihasználja a barátomat hívja bulizni és akk mindent a barátom fizet
22:38 vagyok.
persze lehetne kompromisszum, de a kérdező kedves f@sz párja maximálisan sz@rik a párjára azaz rá!
ez nem az h kit válasszon!!
ha nem esett le még eddig akkor most essen le h ő már választott, és a f@sszopó haverját választotta, te meg f@rkának a lenyugvásához kellesz!
azon is gondolkodnék a helyedben h "ágyő nagyő"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!