Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lány is úgy érezhet ahogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány is úgy érezhet ahogy én, esetleg lehet nála esélyem?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akit elég rég ismerek, mert együtt jártunk általánosba, bár sose volt közöttünk haveri kapcsolat csak beszéltünk, hülyültünk párszor közös haverjainkkal együtt. A lényeg az, hogy 1-2 hónapja közös ismerősünk születésnapi buliján eldumálgattunk, iszogattunk, és egymás mellett voltunk egész este,hozzámbújt, az ölembe ült, adott puszit és azt mondta beloptam magam a szívébe egy kijelentésemmel. A bulin nem történt semmi mert egyéb dolgok miatt haza kellett mennem, de azóta ha találkozunk nyájasan köszön,néha megkérdezi hol bulizok péntek este és múltkor a buszon szóba hozta, hogy kár hogy hazamentem akkor este. De a gond csak az hogy neki van barátja és személy szerint engem azóta nem keresett hogy jó volt vagy akar valami mást... Arra vagyok kíváncsi, hogy ez fellángolás volt neki, esetleg akkor az este csak szexet akart, vagy nem mer felém komolyabb lépést tenni? 18 évesek vagyunk szóval ha gyerekes is ilyen kérdést feltenni akkor is muszáj, mert tanácstalan vagyok.

2012. ápr. 24. 21:27
 1/4 Panda Péter ***** válasza:
ennyiből nekem az jön le, hogy nyilvánvalóan bejössz neki, viszont ha ilyen feltűnően kelleti magát, miközben pasija van, akkor azért én nem bíznék meg benne, mint társban. ergo ha csak le akarod fektetni párszor, és elviseli a gerinced, hogy szerető legyél, akkor nosza, de ha komoly kapcsolatot akarsz vele, rendesen együtt járni, akkor azért gondold át a dolgot...
2012. ápr. 24. 21:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy bejössz neki. Gondolom azért sajnálja, hogy hazamentél akkor este, mert azóta jött neki egy másik pasi, aki elkapta előled, de ha te nem mész haza, akkor most veled lenne. Persze az is lehet, hogy csak szexet akart. Az biztos, hogy valamit akart. Ha szeretnél tőle valamit, akkor érdeklődj felőle, esetleg elhívhatod találkozni, ha a barátját ez nem zavarja. Ha látja, hogy kell neked, akkor talán a barátjával is szakít érted, ki tudja...:)
2012. ápr. 24. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Sztem bejössz neki, gondolom jobban nézel ki, mint a pasija. Ez még ne zavarjon, minden lány otthagyná a pasiját, ha találna egy jóképűbbet.
2012. ápr. 25. 08:17
 4/4 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat, én is így gondolom hogy bejövök neki.. bár az az érdekes hogy ő azóta se keresett hogy ez most mi volt.. a barátja meg nemérdekel amúgy:D
2012. ápr. 25. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!