Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket nem zavar, ha egy lány esetleg borostás?
Akár a lábán, a karján, esetleg bajusznál, hason (kiderült, hogy nekem az is szúr...) vagy intim területen. Nekem azért szokott az lenni néha, mert ha sokat borotválom, akkor kisebesedik és iszonyatosan tud fájni. A gyantától kipattog és megint csak kisebesedik, szóval a lehető legritkábban bajlódom ezzel.
Jogos ezért feszengenem, ha fiúval vagyok?
Próbáltam azzal nyugtatgatni magam, hogy végülis mi, lányok is emberből vagyunk, de ez már nem elégíti ki a kis buksimat, szóval ezért írtam ki a kérdést.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Bocs, hogy lányként beleszólók, de használhatnál olyan krémet ami vékonyítja a szőrt. És akkor egy gonddal kevesebb.
Egyébként ha sűrűn borotválsz, akkor felnőtt korodra már férfiakat megszégyenítő erősségű szőrszálaid lesznek. :/
Nem érdemes fiatalon kezdeni.
Szia kedves!
Mostanság pont egy ilyen lánnyal kezdtem el ismerkedni,és egyáltalán nem zavar,mert a lány alapvetően csinos,kedves,és nagyon szimpatikus nekem! :)
Úgyhogy csak semmi para! Ha a személyiséged megfogja a fiút,nem fogja zavarni! ;)
De aranyosak vagytok, hogy ezt mondjátok :)
Én is mennyit paráztam régebben ilyeneken...
Kérdező, hidd el, rengeteg normális férfi van, aki ilyeneken nem akad ki.
Próbáltam már egy csomó szőrtelenítő kencét, de egyszerűen nem bírom magamon hagyni 2 percnél tovább, mert éget és utána piros a bőröm. Nem rég használtam egy szőrnövekedést késleltető borotva zselét, de mondanom sem kell, hogy semmit nem használt.
A válaszokat pedig nagyon köszönöm! Talán most sikerült egy kis önbizalmat önteni belém ezzel kapcsolatban. :)
Arcon igen, máshol nem.
Sok csaj használ ilyen szőrnövekedésgátló, meg szőrszálvékonyító krémeket. És azt mondják, hogy a gyantázás addig rossz, amíg még erősek a szőrszálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!